dissabte, 20 d’octubre del 2012

Nacional Catalana: Sant Feliu 1 - Olesa 1

Aquesta falta ha generat el gol olesà, obra de la Cristina.
Igual que ens va passar l'any passat un partit que es podia controlar  i majoritariament s'ha aconseguit, no ha tingut reflexe al marcador i encara gràcies ja que l'empat ha arribat  a 2 minuts del final.

Bon partit el vist a Sant Feliu de Codines, amb unes olesanes que potser han cuidat més la forma que el contingut, i també que la pilota no volia entrar, això, i que la portera local ho parava tot.

La primerat part acabava amb un empat a 0. A la represa, un dels xuts més inocents de les jugadores de Sant Feliu s'ha escolat sota la Marta aconseguint l'avantatge local que no es desfaria fins a 2 minuts del final en l'execució d'una falta al cantó superior de l'area local. La bola s'ha estavellat al pal, ha rebotat a la planxa i ha tornat a sortir, però la veritat es que no ha estat de bon veure i ha provocat les protestes de les jugadores locals, per considerar-lo un gol fantasma. Poc abans la Cristina no ha pogut transformar la directa per acumulació al perdre el control de la bola en l'aproximació, cosa que la descentrat una estona, però de la que s'ha recuperat sortosament.

El Sant Feliu també ha tingut les seves oportunitats
El partit ha arribat a la màxima tensió en aquests darrers minuts amb empat al marcador, i amb els dos equips al limit de faltes (9 Olesa - 14 Sant Feliu), on qualsevol acció podia provocar una directa, que finalment no ha arribat, en uns darrers minuts d'intensa pressió olesana que dificultava molt el joc al Sant Feliu.

Empat final, però amb bon regust per la consecució de l'empat als darrers instants, tot i que les oportunitats olesanes desaprofitades han allunyat un millor resultat.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortes, Lara Jaime, Cristina Gramunt (1), Silvia Porterias i Marina Montaño.