dilluns, 24 de setembre del 2012

Minifem: Bigues i Riells 2 - Olesa 4

Gran actuació de les olesanes que van poder remuntar a la segona part un partit que se'ls havia posat complicat.

Alineació: Bea (p), Clara (1), Lucia, Paula(1), Oliva (2), Natalia i Nerea

Expectació a tope per veure novament a les jugadores del Minifem, i veure també com funcionarien sense l’Aitana

El partit ha començat amb les jugadores olesanes una mica adormides,el que ha provocat que el equip contrari s'avançès en el marcador ràpidament. Semblava que el partit seria fàcil per les jugadores locals quan han marcat el segon gol i la golejada sobrevolava el sostre del pavelló.

Però, poc a poc les nostres s’han anat despertant i abans de arribar al descans ja havíem tingut alguna ocasió de l’Oliva.

La xerradeta del mister va ser important, ja que nostres jugadores van sortir a la segona part totalment enxufades i així en una jugada individual la Paula va marcar el primer gol retallant distancies.
Això ja era un vendaval de les nostres, que arribaven contínuament a la porteria visitant amb contraatacs rapidíssims. Així ,ben ordenades darrera (gran treball defensiu de la Nerea i la Paula) i amb la velocitat de la Natalia, de la Clara i de la Oliva van anar arribant els gols. El 2-2 de la Clara en un altre contraatac, el 3-2 de penal de l'Oliva i el 4-2 també de l'Oliva.

I tot això, amb la Bea fent el de sempre, aturar-ho tot.
A 16 segons del final va sortir un delsl nous fitxatges de l'equip , la Lucia Vázquez, de l'iniciació prebenjamí, que va aportar el seu granet de sorra.