diumenge, 8 de juliol del 2012

La selecció Catalana va venir a Olesa

Olesa 0 – Selec. Catalana Fem. 4

Mai s'havien donat cita a la nostra pista tantes bones jugadores d'hoquei. Es va presentar la selec. catalana sub-19, que a més es preparava per l'open femení de la següent setmana.

A més les olesanes van tenir dues col·laboracions molt especials: com que la nostre portera titular, la Marta Arnau li va coincidir un casament -ep, no el seu..., crec – no va poder venir, així doncs vam demanar ajut a la federació, a veure si podien venir un parell d'ajudes a l'equip, que les olesanes son bones (que hem de dir si no), però encara ens queda camí, i es així que junt amb la selec, vam tenir com a portera ni més ni menys que la Cate Ortega, i fent-li companyia, per a que no es trobès sola, la Claudia Miret.

Se'ns va fer estrany veure-les vestides amb els colors olesans, però feien patxoca, i a fe que ho van fer bé, acoplant-se molt bé amb les jugadores locals, tot i enfrontar-se a companyes d'equip.

El partit se'ns plantejava dificil, i l'objectiu inicial era aguantar el que poguessim, sense oblidar l'espectacle. Tampoc era qüestió de tancar-se en quadre i veure-les venir. El public volia circ..., i així va ser.

Amb 1 minut i mig de partit el resultat ja era de 0-2. Bé, la cosa prometia, especialment per la selecció femenina que sabia on col·locar la bola, i rematar-la a la primera amb efectivitat i sense floritures.

Un cop superat l'ensurt inicial, les olesanes van començar a situar-se i saber a qui tenien que marcar, i la cosa va millorar molt. La selecció va començar a tenir moltes més dificultats per superar la defensa olesana. La Cate, ja més ben protegida, va tenir una gran actuació.

Els atacs olesans no eran gaire llargs. Una defensa molt pressionant i anticipativa, els posava les coses dificils, però vam donar una mica de feina a la Erika i a la Judit,i es que es notava el nivell. La realitat es que les jugadores olesanes van aconseguir aguantar molt bé el partit. De fet tot el que quedava de la primera part, i de la segona. I es que el tercer gol no arribaria fins a 3 minuts del final de la mà de la Mercè Guerra (els altres no se qui els va fer). El quart i darrer, a 46 segons del final. Resumint: dos gols al principi i dos gols al final. Una mica mal repartit. Però un gran espectacle que vam valorar des de fora i des de dins de la pista.

Voliem que arribessin a les 10 faltes per veure alguna falta directa, però es van portar massa bé i els equips van arribar justet a les 8 faltes.

Alineació Olesa: Cate Ortega (p), Gemma Cortés, Cristina Gramunt, Claudia Miret, Helena Oleart, Txell Ventura, Lara Jaime i Silvia Porterias. Enetrenador: Josep Mestres.

Alineació Selecció Catalana: Erika Arellano (p), Berta Busquets, Laura Puigdueta, Gemma Cristofol, Maria Figuerola, Mercè Guerra, Laia Pera, Silvia Ferrer, Laia Castro i Judit Morera (p). Entrenador: Josep Mª Barberà.

Olesa B 4 – CP Vilanova B 0

Previament es va disputar el partit entre els equips B femení senior del Olesa i el Patí Vilanova. Tot un classic, en el que ja s'han enfrontat diverses vegades en l'ultima temporada, on sempre hi ha hagut molta igualtat, tot i el que pugui indicar el marcador.

Finalment, la Ariana no va jugar el partit, i la porteria va quedar ocupada per la Cristina Gramunt que va demostrar que fent de portera se'n surt igual de bé que fent gols, i finalment va ser una de les raons per deixar les vilanovines a 0. La resta de jugadores van fer també una excelent tasca.

Els gols es van distribuir al llarg del partit, estant la Gemma la màxima realitzadora local amb tres gols.

Alineació Olesa: Cristina Gramunt (p), Laura de la Cruz, Gemma Cortes, Alba Basil, Marina Montaño, Alba Soler i Silvia Porterias.

Alineació Vilanova: Mª Alba Bonvehí (p), Maria Ramiro, Gemma Ruiz, Ruth Figuerola, Ona Matas, Aina Martinez, Gemma Briva i Anna Agustí.