dijous, 26 de juliol del 2012

Ja han sortit els calendaris 2012-2013

Ja han aparegut els calendaris per la propera temporada. COm que es molta informació, de moment us adalantem un petit resum pels nostres equips femenins. De totes maneres podeu consultar vosaltres mateixos els calendaris entrant a la web de la Fecapa a l'apartat Calendaris que hi ha a la columna dreta.

Com l'any passat, la temporada comença am l'edició de la Copa de la Lliga el 23 de Setembre:

Femení Nacional Catalana: Grup D. Primer partit contra el Mollet (la nostra bèstia negra la passada temporada), i al mateix grup l'Sferic (el primer classificat l'any passat). Es fara una mena de triangular on es classificarà només el primer.


1ª Catalana Fem: Grup C. Primer partit contra CP Roda, i compartiran grup també contra l'Igualada HC (sembla ser que fa el relleu al Capellades).

Minifem: Grup A. Primer partit contra el Bigues i Riells, i compartiran grup amb el Palau de Plegamans.

Les novetats més important que apareixen en un primer analisis es l'aparició de la categoria EscolaFem. Respecte als nous equips, cal destacar la presencia de l'Igualada HC a 1ª Catalana.

A Nacional Catalana també destaca la presencia del CP Folgueroles (que intueixo que agafa el relleu del Masies), i la benvinguda a la categoria del Reus i el Sant Cugat, que no hi eren l'any passat.