dilluns, 14 de maig del 2012

A un pas de l'OK Lliga..., però qui?

Aquest cap de setmana dos equips (i casi tres) es jugaran el pas a l'ascens a l'OK Lliga Femenina, i aquest pas no serà fàcil.

El CH Mataró i el CP Manlleu tenen la possibilitat d'aconseguir l'ascens. Els dos equips depenen d'ells mateixos, però mirant-ho fredament qui ho tindria més facil es el CH Mataró que només necessita 2 punts (un empat no li serveix per assegurar-se el pas, ja que l'average particular amb el Manlleu li es desfavorable). Però ves per on, que ja fa temps que es va decidir que en els partits o treus 3 punts, o en treus 1 o no en treus cap, i això vol dir que està obligat a guanyar, i la "victima" necesaria per obtenir-los es ni més ni menys que el Voltregà B. Mira que hi ha equips a la competició per triar, però el calendari li ha reservat uns bons postres. A l'anada el resultat va ser tot un revelador empat a 2.

Però mirar-s'ho fredament no s'adiu amb l'hoquei, i la realitat es que el cap de setmana sera molt calent. El Manlleu si vol guanyar la plaça d'ascens, a més d'esperar que ensopegui el Mataró, està obligat a guanyar els dos partits que li resten. Divendres li espera l'Olesa, un dels equips -mal m'està dir-ho- més irregulars de la competició. Capaç de guanyar a casi tota la cupula de la categoria, o perdre estrepitosament... varies vegades. En tot cas les olesanes estan en ratxa, despres de guanyar al Masies i al Voltregà B, i tot fa pensar que li posaran dificil al Manlleu, si vol tenir una oportunitat per l'ascens. Evidenment aquest partit serà la segona clau del final de temporada.

En el cas de que [ironic mode ON] remotament [ironic mode OFF] el Manlleu sortís victoriós d'Olesa, al Manlleu encara s'haurà d'enfrontar dissabte al SHUM. Un equip que, com casi tots els que estan a la part baixa de la taula, donen molts maldecaps als equips rivals, i per tant, la possibilitat de sorpresa pot esperar fins el desenllaç d'aquest partit.

Mentre, el CP Masies, es mirarà des d'una posició d'honor aquesta lluita entre els dos equips, lamentant aquell gol que va entrar o que va deixar de fer-ho. Com a molt 2 punts separaran els tres equips que lluitaven per l'ascens fa una setmana. I això es gran per l'hoquei femení.

Voltregà B, Olesa i SHUM tenen la possibilitat de barrar el pas a algun dels dos equips en duel, i només val a guanyar. No es pot demanar més per l'ultima jornada. Sort a tots els equips i que guanyi el millor.