divendres, 18 de maig del 2012

Nacional Catalana: Olesa 0 - Manlleu 3

Ens acomiadem de la competició amb una derrota. Les jugadores del Manlleu, conscients del que es jugaven han jugat amb una gran intensitat i les olesanes tot i aguantar prou bé, han vist com han acabat caient tres gols. Al descans el resultat era de 0-1.

El Manlleu ha començat des del primer segon presionant per tota la pista, anticipant molt les passades, i això ha provocat molts cops a les olesanes la impossibilitat de poder jugar amb comoditat. Han començat a sovintejar els xuts a ca la Marta, que resolia perfectament fins el minut 6, en que han aconseguit el primer gol, en un partit molt net ( la primera falta del partit no ha arribat fins el minut 13). Les olesanes, però, han contigut bé les seves rivals amb una bona defensa individual, i es que avui les jugadores els ha tocat mostrar que tenen molt patí, tant unes com les altres.

A la represa, les jugadores locals han sortit molt embalades i durant els primers minuts, el fantasma de l'empat ha sobrevolat la banqueta del Manlleu, i ben just ha anat en una escapada de la Cristina que s'ha plantat sola davant la Ester Tosar, però que no ha sabut trobar el forat. En canvi poc desprès ha estat la Nara que una excelent contratac ha mig sentenciat el partit a 6 minuts del final.

El joc, però ja no estava tant controlat i les situacions de gol s'han començat a repartir millor, però una passada llarga del Manlleu ha estat desviat involutariament per la Cristina Gramunt que veia com la bola descol·locava a la Marta provocant el tercer gol visitant, i que seria definitiu.

Amb aquest resultat, el Manlleu ha fet un gran pas per aconseguir l'ascens a OK Lliga desprès de la derrota del Mataró a casa seva davant el Voltregà. Ara es el SHUM qui pot frenar a les jugadores del Manlleu en la seva cursa espacial. De totes manenres, sigui quin sigui el resultat, hem vist un Manlleu amb un bon joc tant individual com col·lectiu que farà de bon veure la propera temporada.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Txell Ventura, Lara Jaime, Cristina Gramunt, Gemma Cortés, Helena Oleart i Silvia Porterias.
Alineació Manlleu: Ester Tosar (p), Aina Bruguera, Sandra Nuri, Meritxell Vera, Clara Altamiras, Nara Lopez, Raquel Masmitja, Joana Coma i Laura Barcons.

Gols: 0-1 (5:30). 2ª Part: 0-2 (13:39), 0-3 ([PP] 15:40).