dissabte, 5 de maig del 2012

Nacional Catalana: Masies 4 - Olesa 5

Bon partit el vist a les Masies de Voltregà. Amb les olesanes aixafant la guitarra a l'equip local en les seves aspiracions a l'ascens. Les olesanes que guanyaven per 1-4, han vist com el Masies mancant 8 minuts aconseguia l'empat.

Una imatge una mica borrosa del partit
Tot i uns inicis titubejants de les olesanes que han provocat una passivitat per traspassar cinc cops la linea central (el segon cop en tota la temporada), el partit ha mostrat un joc equilibrat, amb una defensa del Masies en rombe, amb l'Emma Coromines en punta que ha donat molta feina a  la defensa visitant, però que han aconseguit controlar. El primer gol, obra de la Gemma, aprofitant molt bé un rebot a l'area del Masies avançava les olesanes. Això ha fet reaccionar a les jugadores locals, que de la mà de l'Emma, en una recuperació es plantava sola davant la Marta aconseguint l'empat.
El joc s'ha animat a partir d'aquest moment i les porteres s'han començat a lluir, amb una Marta inspiradissima. Les olesanes a la darrera part del primer temps han aumentat la pressió, i el Masies s'ha mostrat més vulnerable, i fruit d'aquest fet, i mancant només 7 segons pel descans, una bona incursió de la Gemma que feia una passada enrera que ha rematat a plaer la Cristina establia l'1 a 2 definitiu d'aquesta primera part.

A la represa, el Masies ha intentat avançar les linies, però aquest cop les olesanes s'han escapolit bé de la pressió local, entrant en una fase de continus contratacs visitants que han fet molt mal a les osonenques. La Silvia feia el tercer gol gracies a l'ajuda involuntaria d'una jugadora del Masies que en un xut lateral li rebotava la bola a l'espinillera col·lant-se aquesta al fons de la xarxa. Dos minuts més tard, la Cristina Gramunt, agafava una bola i driblant mitja defensa zonal es plantava a la frontal de la porteria i establia un 1 a 4 que semblava imparable. Pocs segons més tard les olesanes, fallaven una altre situació de gol en contratac, que mostrava un Masies desconegut.

Però un minut més tard, ha ressurgit l'Emma Cormines, que s'ha carregat l'equip a l'esquena i en tres contratacs practicament consecutius, en que les olesanes han abaixat la guardia defensiva per l'avantatge aconseguida, han vist com es desfeien les seves esperances, i s'arribava a l'empat a 8 minuts del final.

Les olesanes, un cop recuperades del ensurt, han tornat a carregar l'atac, i en una bona jugada trenada per la dreta donava a la Lara la possibilitat de tornar a avançar a les visitants en un fort tret de fora de l'area, i que a les postres seria definitiu.

Les jugadores del Masies, conscients del que es jugaven, han començat a apretar, però no han acabat d'inquietar en excès  a la Marta i, a més, s'han carregat de faltes. Les olesanes ens els darrers minuts han començat a controlar més la bola provocant que arribès la falta numero 10 local a manca de 16 segons de l'acabament i que la Txell no ha pogut transformar (l'unica jugadora olesana que avui no ha marcat), tot i que el somni de la remuntada pel Masies ja s'havia esvaït. Faltes: Masies 10 - Olesa 9.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Txell Ventura, Lara Jaime (1), Gemma Cortés (1), Cristina Gramunt (2) -cinc inicial-, Silvia Porterias (1).
Alineació Masies Voltregà: Raquel Serra (P), Emma Coromines (4), Nuria Fabrega, Dùnia Anglada, Aina Avila, Laura Verdaguer, Laura Pujols, Montse Caralt i Ariadna Masmitja.

Gols: 1-0 (Gemma, 9:54), 1-1 (Emma, 10:26), 1-2 (Cristina, 19:53). 2ª Part: 1-3 (Silvia, 3:18), 1-4 (Cristina, 7:11), 2-4 (Emma, 8:05), 3-4 (Emma, 8:9), 4-4 (Emma, 11:01), 4-5 (Lara, 12:13).