dilluns, 21 de maig del 2012

Nacional Catalana. Classificació final

La temporada a Nacional Catalana Femenina ha arribat a la fí. Amb un final prou interessant en la lluita per la plaça d'ascens. Finalment 1 punt ha acabat separant els tres potencials candidats, i que finalment s'ha emportat el Manlleu, ja que el Mataró veia divendres com s'esveïen les seves possibilitats en caure derrotat a la seva pista.
A dalt, com era previsible, l'Sferic i el Voltregà, tot i que han patit més del que es podia esperar, especialment el Voltregà que s'ha mostrat més vulnerable.
Prou remarcable és també els resultats dels equips cuers, que han mostrat les urpes fins l'ultim moment. Els resultats del Sant Feliu i del Capellades així ho demostren. Teoricament els toca baixar, però com que ens coneixem, caldrà esperar un parell de mesos, crec, no sigui que algun equip es retiri, o que el possible descens de l'Arenys de Munt de l'OK Lliga, no generi algun efecte no previst.
En tot cas, bona temporada i molt interessant, per que ha estat poc previsible, plena de girs argumentals i bons cops de guió, com les bones pel·licules. L'any que ve..., més.