dissabte, 14 d’abril del 2012

Nacional Catalana: Capellades 2 - Olesa 5

Molt igualat el partit, especialment a la primera part. A la segona, ha guanyat la major efectivitat olesana.


Uns inicis titubejants de les visitants feien preveure temors d'una nova derrota, i tot i que apoc a poc, han anat agafant ritme de partit, el Capellades s'avançava al marcador en el minut 10 aprofitant un forat defensiu. Les olesanes han començat a a arribar millor a la porteria local, defensada per la Tània Serra.

Finalment, a 4 minuts del descans, la Cristina Gramunt, ha aconseguit batre la portera, posant l'empat al marcador i establint el resultat a la mitja part.

A la represa, les coses han rutllat millor per les olesanes, i la Gemma per 2 cops, la Cristina i la Silvia han posat un distància tranquilitzadora el marcador, que la Paula Conde s'ha encarregat de retallar poc abans del final. En aquest tram, els dos equips han fallat les faltes directes correponents a l'acumulació de faltes.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortés, Txell Ventura, Lara Jaime, Helena Oleart, Cristina Gramunt (2), Gemma Cortés (2) i Silvia Porterias (1).


Alineació Capellades: Tània Serra (p), Florentina Perez, Ainhoa Carrillo, Paula Conde, Sonia Morros, Laura Torres, Serena Casado, Monica Morros i Raquel Torres.