dissabte, 28 d’abril del 2012

2ª Catalana: Piera 3 - Olesa 3

Taules en un partit molt igualat, tot i que a la part final, les olesanes han apretat bastant.

I es que el partit tenia tots els punts per un bon duel, i així ha estat. Defenses sòlides, amb contratacs continus de vertigen, i molts xuts. Com a dada destacable, tots els gols que s'han donat a la pista han estat de llençaments des de fora de l'area.

Ha inaugurat el marcador la Carla en un tret llunyà des del centre de la pista quan es portaven encara no 2 minuts. L'alegria local ha durat exactament 25 segons, els que ha tardat la Lara en un ràpid avanç per la dreta que sense pensar-ho, i quan encara quedava molta pista per correr, ha engaltat una bona castanya que s'ha colat a la porteria del Piera.

Desprès d'aquest inici, el marcador, que no el joc, s'ha calmat una mica fins arribar al minut 15, on altre cop la Carla ha enxufat una altre castanya que no ha pogut aturar l'Ariana, i una mica més tard, era la Sara la que aconseguia batre amb un tret per l'esquerra, a les olesanes. Amb aquest avantatge de 3 a 1 s'arribava al descans.

Les olesanes, no es conformaven amb aquest resultat i han sortit molt més enxufades a la segona part i els atacs han començat a sovintejar molt més a l'area local, però l'efectivitat era esquiva, fins que la Laura al minut 8 ha enganxat una bola també a la frontal de l'area, que ha acabat botant davant la portera descol·locant-la i aconseguint aproximar a les olesanes en el marcador. Cal dir que la bola, al nostre parer ha anat alta abans d'entrar a porteria, així que imagineu el que en pensaven les jugadores locals. Però la realitat era que les oportunitats de gol requeien casi tota l'estona a la portera local.

Cinc minuts més tard, era la Silvia la que recollia una bola a l'area i engaltava un escaire impecable, tant, que la bola rebotava dins la xarxa i tornava a sortir, gol que tothom ha vist menys l'arbitre. La veritat es que l'arbitre no ha estat gaire encertat al partit i sembla que hagi volgut compensar el gol de la Laura.

Finalment s'ha fet justicia al joc evidenciat, i la Gemma en una incursió per la dreta ha realitzat un potent xut que ha entrat pel primer pal i aconseguint el gol de l'empat. En el darrer tram de partit el Piera ha arribat a les 9 faltes i els nervis s'han instal·lat al pavelló, però el marcador ja no s'ha mogut. Faltes: Piera 9, Olesa 6.

Així doncs, empat a gols i empat a punts (amb avantatge olesana degut a la victoria al partit de la primera volta per 4-3) en la darrera jornada de 2ª Catalana.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Gemma Cortés (1), Silvia Porterias, Cèlia Grivé, Lara Jaime (1) -cinc inicial-, Marina Montaño, Laura de la Cruz (1) i Cristina Gramunt.

Gols: 1-0 (Carla, 1:19), 1-1 (Lara, 1:45), 2-1 (Carla, 13:10), 3-1 (Sara, 17:11). 2ª Part: 3-2 (Laura, 7:39), 3-3 (Gemma, 14:30).