diumenge, 15 d’abril del 2012

2ª Catalana: Olesa 5 - Lloret 3

Ha costat molt el partit, amb unes jugadores lloretenques que no ha llençat en cap moment la tovallola.

L'equip inicial, partia amb les baixes de l'Alba Basil i la Cèlia, "victimes" dels viatges de fi de curs, i de l'Ariana, victima del torns de feina nocturns. El cinc inicial: Marta, Alba Soler, Marina, Gemma i Laura aviat s'ha avançat al marcador, en la primera jugada d'atac, que ha culminat l'Alba Soler aguantant molt bé l'estirada de la portera del Lloret per establir l'1 a 0 amb 30 segons de partit. Però aviat s'ha vist que les jugadores del Lloret no  pensaven posar les coses fàcils. Dos minuts més tard, enpataven el partit batent a la Marta pel segon pal.

Les forces estaven ben repartides, i no ha estat fins a cinc minuts del final que en una bona avançada de la Silvia per la dreta, posava en safata una bola a la Laura que significava tornar a avançar a les locals i establint el marcador del descans: 2-1.

A la segona part, semblava que les coses es posaven de cara a les olesanes quan l'Alba Soler tornava a marcar als 3 minuts de joc, però poc desprès en dos jugades de contratac gairabé consecutives, les jugadores de la Selva aconseguien empatar el partit a 10 minuts del final (3-3). Les ombres tornaven a l'equip local, però en un una bona internada de la Marina, servia també en safata una bola al segon pal a la Silvia que tornava a avançar a l'equip olesà. Tot i així les jugadores visitants seguien insistint. La Silvia fallava un penal per peus a l'area del Lloret, i el rebot posava la pilota en orbita. Finalment, la Laura ha aconseguit el gol de la tranquilitat en una excelent mitja volta davant l'area petita a 2 minuts del final (5-3).

Amb aquesta victoria, l'equip olesà podria aconseguir el proper cap de setmana, davant el Navarcles,  l'ascens matemàtic a 1ª Catalana.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Laura de la Cruz (2), Gemma Cortés, Marina Montaño, Alba Soler (2), Cristina Gramunt i Silvia Porterias (1).

Gols: 1-0 (Alba S., 00:35), 1-1 (2:28), 2-1 (Laura. 15:12). 2ª Part: 3-1 (Alba S., 2:34), 3-2 ([6], 7:58), 3-3 ([4], 9:28), 4-3 (Silvia, 12:00), 5-3 (Laura, 17:51).