diumenge, 22 d’abril del 2012

2ª Catalana: Navarcles 2 - Olesa 7 - A primera!

Ahir les olesanes van aconseguir l'ascens matemàtic a primera a manca d'una jornada. Un partit que van treballar especialment a la primera part, aconseguint una avantatge de 0-4 als 10 minuts de partit que posteriorment van gestionar amb serenitat.

El marcador el va inaugurar la Silvia ben aviat, en una incursió de les seves, posteriorment la Gemma rematava impecablement un altra entrada a la zona del Navarcles, i la Marina, més tard, clavava un escaire imparable, i al cap de 2 minuts més, la Gemma altre cop, amb l'ajuda involuntaria de la jugadora local, Maria, aconseguia establir aquest 0-4 que ja ha marcat la resta de partit.

Les jugadores del Navarcles s'han tret la son i han començat a apretar, i la Nuria establia d'un bon tret des de la dreta l'1 a 4. Un minut més tard, però, el Navarcles era castigat amb un penalty quan les defenses trabaven el patí de la Gemma. La pròpia Gemma ha fet el llençament, que tot i que ha estat aturat en primera instancia, el rebot  si que ha estat ben aprofitat per la jugadora olesana, establint el resultat de 1-5 amb el que s'arribaria al descans.

A la segona part, el marcador l'inauguraria la Marina, aprofitant una excelent passada de la Laura. Avui no jugava l'Alba Soler, ja que es trobava enredada en l'organització del Campionat de Catalunya Infantil a Riudebitlles. Als 10 minuts de partit, la Silvia tornava a marcar en una jugada embolicada a l'area del Navarcles, i 2 minuts més tard, les locals tornaven a acostar distàncies en un altra jugada enrevessada a l'area de l'Ariana, mitjançant la Laura (del Navarcles), i establint el resultat final: 2-7. Cap equip ha arribat a les 10 faltes.

Amb aquest resultat, com hem comentat, les olesanes, a manca d'una jornada ja han guanyat una de les tres places d'ascens a primera Catalana. Acompanyaran al Girona i al Piera, que aquest cap de setmana ha empatat amb el GEiEG, aconseguint també el passi automàtic. Precisament el proper cap de setmana, a la darrera jornada, les olesanes s'enfrontaran al Piera, amb els dos equips empatats a punts en la 2ª i 3ª plaça. No vull ni pensar que passaria si només pujessin 2 equips. En tot cas cal felicitar a tots els equips per l'excel·lent temporada.

Cal remarcar especialment el darrer tram de temporada del GEiEG que ha aconseguit plantar cara, amb nivell, a tots el equips que té per sobra. S'han despertat tard, però han deixat el llistó molt alt.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz, Gemma Cortés (3), Marina Montaño (2), Silvia Porterias (2), Alba Basil i Cèlia Grivé.

Gols: 0-1 (Silvia, 1:30), 0-2 (Gemma, 4:11), 0-3 (Marina, 6:23), 0-4 (Gemma, 9:34), 1-4 (Nuria, 13:24), 1-5 (Gemma [P], 14:18). 2ª Part: 1-6 (Marina, 1:48), 1-7 (Silvia, 9:24), 2-7 (Laura, 11:11).