dilluns, 19 de març del 2012

Una setmana molt heavy!!

[Perdoneu l'expresió tant desfasada que he utilitzat per la capçalera. Un que ja no dona per més]

Aquesta setmana, les jugadores de l'equip de Nacional Catalana Femenina olesanes s'hauran de calçar fort. Tenen que disputar 3 partits en 4 dies, i cap de senzill, si es que en pot existir algun a Nacional Catalana, cosa que, a hores d'ara, ja descarto per complet.

El dimecres comencem enfrontant-nos a l'Sferic en una pista que sempre se'ns ha donat molt malament, i on acabem amb masses gols i joc obtús. Esperem que aquest any, puguem començar a trencar el mite de La Maurina, i tornar a repetir el resultat del partit d'anada. Jugar un dimecres, serà una novetat per l'equip, que mai fins ara havia jugat entre setmana. El dimecres, la resposta.

Un dia de descans, i el divendres, rebem el HC Palau, que segur que vindran amb ganes de revanxa, i es que el resultat de l'anada no es va correspondre amb l'igualtat del matx, i segur que voldran demostrar la seva valua. Esperem que les olesanes no s'arronsin i puguin mantenir el nivell de joc mostrat les darreres jornades, que tot i que marcat per les derrotes estan mostrant una alta capacitat de joc i de reacció. Serà un dels partits de la jornada.

I el dissabte més. Aquest cop serà el Bigues i Riells, que si les del Palau vindran enxufades, no dic res les de Bigues que ens deuen esperar amb l'estick ben esmolat. Un altre partit que segur que treurà foc dels coixinets. Televisions del món, aquí hi haurà també espectacle.

Per cert, el 2ª Femení, el diumenge li toca el Girona HC. Per a res serà un partit d'aquesta categoria. Ja ho vaig comentar un cop, el Girona es el millor equip que ens hem enfrontat en les tres categories que coneixem. Si estiguessin a Nacional, anirien primeres de llarg. Ull amb aquest equip que no se quin percentatge té de l'Ok lliga, però es molt, molt fort. Que es vagin calçant els equips de 1ª Catalana.