dimecres, 21 de març del 2012

Nacional Catalana: Sferic 4 - Olesa 1

Bé. Sabiem que costaria i s'ha complert el pronòstic. Ens ha pesat molt el factor pista, ja que les olesanes mai han acabat de trobar-se minimament còmodes al parquet de La Maurina, i les jugadores locals han estat més hàbils i més atentes al joc. El primer gol al minut i mig de partit, a partir d'una jugada assajada en una falta, feia preveure el pitjor, però la defensa olesana s'ha mantingut ferma durant gran part del partit, i el marcador no es mouria més en tota la primera part. Les olesanes sortint al contratac, i les egarenques amb més possesió però poca profunditat.

A la represa l'igualtat s'ha mantingut fins el minut 8, on en una escapada, les locals aconseguien el segon gol. Tot i així, les olesanes aconseguien acostar-se amb cert perill també a la porteria defensada per la Ainoa Junyent, i les locals han fet un perell de pals que han posat una mica de "música" a la porteria de la Marta.

En una jugada d'atac de l'Sferic, la Lara s'ha enganxat amb l'stick amb la Judit Milla en una lluita per la possessió, que el arbitre ha considerat falta, i directa per ser l'ultima jugadora, quan, creiem, era una enganxada totalment fortuita (eran tant falta d'una com de l'altre ja que tenien les mateixes opcions). Res, falta directa i gol. Un 3-0 que ha enfonsat les perspectives a les olesanes. Poc despès, en una perdua de pilota al mig del camp de les visitants, ha provocat un contratac ben acabat, que ha suposat el quart gol local.

Finalment a manca de d'un minut, la Cristina en una incursió a l'area local ha estat objecte de penal, que s'ha encarregat d'executar, pero ha esta aturat per la Ainoa, però en la jugada inmediatament posterior, les olesanes tornaven a ser objecte d'un altre penal, i  les olesanes passaven a tenir una altre oportunitat d'inaugurar el marcador. Aquest cop l'executora ha estat la Txell que realitzant un perfecte escaire ha donat el gol d'honor a les olesanes. En faltes, el resultat ha estat empat a 7 ja que el partit en general ha estat molt tranquil.

Un partit, on torno a remarcar, les olesanes els ha costat moure`s en aquest parquet mostrant moltes dificultats per un bon control de la bola, però que tot i així han fet un bon paper davant un equip rival més entonat.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt, Txell Ventura (1), Gemma Cortés, Helena Oleart i Sílvia Porterias.
Alineació Sferic: Ainoa Junyent, Aina Paredes, Sílvia Ferrer, Judith Milla, Regina Flix, Anna Fontdegloria.

Gols: 1-0 (1:30),. 2ª Part: 2-0 (7:30), 3-0 ([FD], 12:15), 4-0 (14:01), 4-1 (Txell, [P] 18:22).