dilluns, 5 de març del 2012

Nacional Catalana: Olesa 5 - Sant Feliu 2

El partit ha començat amb un joc molt ràpid i intens del Sant Feliu que ha descol·locat lleugerament a les olesanes, però aviat s'ha recomposat l'equip. Als 6 minuts la Cristina iniciaria el seu festival particular de gols, en mig d'un partit molt equilibrat on els dos equips basaven el joc en la velocitat i en la pressió per tota la pista. A manca de 7 minuts pel descans les visitants han aconseguit empatar, però poc desprès la Cristina, altre cop, en una escapada per l'esquerra tornava a foradar la porteria defensada per la Gloria Puig. S'arribava al descans amb una ventatge per la mínima de 2 a 1.

A la represa, el joc tenia els mateixos equilibris, però el cansament es començava a notar. La Silvia, la Gemma i la Marina es movien per la pista per pressionar a la linea mitja, la Lara i la Txell tallaven la base defensiva i sortien  a l'atac, amb una Cristina prodigiosa que es desfeia de totes les contricants per clavar escaires un cop i un altre. Al minut 10 el resultat ja era de 4 a 1. Tot i que les oportunitats pel Sant Feliu tampoc faltaven, i la Marta aconseguia fer un parell d'aturades amb el casc realment espectaculars.

Al minut 11 de la segona part, una escapada de la Silvia per la banda dreta ha estat aturada en falta quan es quedava sola, el que suposava blava i directa. El llençament de la Cristina, però, no ha entrat, i un minut més tard, tot i jugant el Sant Feliu amb inferioritat numèrica, han aconseguit rematar perfectament un contratac, que les tornava a posar al partit: 4-2  a 8 minuts del final.

Però poc desprès, la Txell era objecte de falta en una perillosa internada dins l'area del Sant Feliu. Penalty, que ha executat la mateixa Txell amb eficàcia aconseguint el que seria el resultat definitiu de 5-2. Les olesanes encara disposarien de la falta directa corresponent a la desena falta visitant mancant 40 segons, però la Cristina ja havia tancat l'aixeta de gols per avui, i el marcador ja no s'ha mogut.

La Marina també ha jugat avui amb l'equip A, ja que no podíem comptar amb l'Helena, i ha tornat a mostrar un bon nivell en una categoria en que el control de la bola i la velocitat és molt exigent.

Només vull destacar que m'ha sorprès el nivell de joc ofert pel Sant Feliu que no es representatiu del lloc que ocupa a la classificació. Això indica que, com ja he comentat altres vegades, que el nivell es molt igualat a Nacional Catalana i els resultats poden decantar-se per circunstancies esporàdiques del joc. Salut i hoquei!

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt (4), Silvia Porterias, Gemma Cortes, Txell Ventura (1) i Marina Montaño.
Alineació Sant Feliu de Codines: Gloria Puig (p), Laia Aguilar, Alba Farré, Maria Miralda, Maria Colom, Alba Macià, Nuria Carnicero i Berta Busquets.

Gols: 1-0 (Cristina, 5:38), 1-1 (13:28), 2-1 (Cristina, 15:16). 2ª Part: 3-1 (Cristina, 6:02), 4-1 (Cristina, 9:10), 4-2 (10:58), 5-2 (Txell [P], 11:28).