diumenge, 4 de març del 2012

Nacional Catalana: Arenys de Munt 4 - Olesa 3

Altre cop l'equip ha tornat a patir una derrota a l'ultim minut, en un gran partit molt igualat. Les olesanes han ofert un gran rendiment i l'Arenys ha hagut d'apretar fort per obtenir la victòria. A més cal destacar el debut a la categoria de la Marina  Montaño. Ho ha fet molt bé, i fins i tot ha provocat el penalty que ha suposat el primer gol olesà.

El partit ha començat bé per les aspiracions locals quan en un tir amb poca intenció ha estat rebutjat per la Marta rebotant la bola en pals i sticks, acabant per entrar dins la xarxa, quan portavem només 2 minuts. El joc es veia prou igualat com per mantenir els dos equips en tensió constant per aprofitar cap fallada en el control de la bola al mig del camp.

Quedant 7 minuts pels descans, una passada de l'Arenys a l'area es rematada amb el peu entrant la bola a la xarxa. Ja es el segon gol consecutiu en dos jornades que ens fan un gol d'aquestes característiques. Ni tant sols hi havia aprop l'stick en aquest cas*.

Finalment quan ja s'acabava la primera part, una jugadora de l'Arenys a relliscat al mig de la pista i ha deixat una bola d'or a la Marina, que desprès de titubejar una fracció de segon davant l'oferiment, s'ha escapat directa a la porteria de la Cristina Elie, quan ja s'encarava, ha estat objecte de clara falta per part de l'Elena Ruiz, provocant un penal que s'ha encarregat de transformaar perfectament la Lara. Era el 2-1 pel descans, que posava una mica les coses a lloc.

A la represa es mantenia l'igualtat, i el comput de faltes era lleugerament favorable a les olesanes. En el minut 8 de la segona part, una bona jugada local permetia a l'Elena Ruiz rematar el tercer gol per l'Arenys. Tot i així les ocasions es mantenien pels dos equips. Finalment ha arribat la falta directa per acumulació de l'Arenys que s'encarregava de executar la Cristina i que tornava a acostar al marcador les olesanes. No havia passat ni un minut, quan la Lara en una jugada personal per l'esquerra ha clavat un potent xut que ha travessat la porteria per l'unic forat que havia deixat la portera, Era l'empat a 3,  a 3 minuts del final.

Les jugadores locals han posat l'equip de gala per apretar fort les olesanes, i en una jugada de contratac olesà en el que han perdut a bola, ha estat aprofitat per la Maria Roca per clavar un impressionant tir que no ha pogut detenir la Marta. Era el 4-3 a 1 minut del final.

Com ja va passar la passada setmana amb el Mataró, les olesanes es van abocar a la porteria rival per buscar l'empat que no va arribar tot i un tir de la Silvia que va anar ben just. En un contracop, i mancant 6 segons, la Lara ha fet falta al intentar aturar la Elena que es plantava sola davant la Marta. S'ha assenyalat falta directa al ser l'ultima jugadora. El llençament de la Falta directa, però, no ha tingut conseqüencies al marcador per l'excelent aturada de la Marta. Pilota al racó i deixar passar els 5 segons restants...

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortés, Cristina Gramunt (1), Lara Jaime (2), Silvia Porterias i Marina Montaño.

Alineació Arenys de Munt: Cristina Elie (p), Elena Ruiz (1), Jana Verdura, Marta Espiell, Laia Ibañez (1), Carla Navarro, Alba de la Iglesia, Maria Roca (2) i Gemma Presas.

(*) El tema dels peus comença a ser preocupant.