diumenge, 11 de març del 2012

Minifem: Vilanova 7 - Olesa 4


Partit sense la nostra portera Bea, que va ser substituida per la Clara i que va fer un partidàs, amb aturades increibles. Llastima de les 2 faltes directes que ens van pitar i que van entrar dins la porteria.

Va ser un partit intens, com ultimament ens té acostumats el nostre equip. Va començar marcant el Vilanova, però tot seguit un gol al·lucinant de l'Oliva posava l'empat al marcador (el podeu veure aquí), i poc desprès, una falta claríssima, amb targeta blava, per una jugadora del Vilanova quan l'Aitana s'anava sola cap a la porteria contraria, forçava una falta directa que la mateixa Aitana s'encarregava d'excutar amb èxit i ens posavem per davant del marcador. Això ens donava esperances de poder plantar batalla a les Casernes. Però arribaven dos faltes directes favorables al Vilanova, que superaven a la Clara i es posaven per davant. Les olesanes, però, no es van rendir i l'Oliva va fer 2 gols més. Tot i que el Vilanova va acabar imposant-se al marcador.

Sobretot vull destacar la gran actuació que va fer la Clara com a debutant de portera, i de la resta de l'equip per ajudar-la en defensa. Va ser una derrota amb regust de victòria. Felicitats noies, sou les millors!!!

Alineació Olesa: Clara Segura (p), Aitana Laraña, Paula Cara, Nerea Vazquez, Natalia Muñoz i Oliva Segura.

En el següent video podeu veure el gol que va fer l'Aitana en la falta directa: