dijous, 29 de març del 2012

Minifem: Olesa 1 - Martinenc 3

Tot i que les olesanes no han parat d'insitir una i altra vegada a la porteria de les visitants, han vist com en tres contracops les jugadores del Martinenc s'enportaven la victòria. Anims noies, que ja us en sortireu, i si no, contentes igual.

L'Aitana atravessant un mar defensiu
La veritat es que el primer gol va arribar molt aviat, per part de l'Aitana (de Martinenc, i es que al Martinenc tenen una altra Aitana, que també fa molts gols). Tot i aixi, les jugadores locals aconseguien arribar a la porteria del Martinenc amb bastanta assiduitat, però amb poca efectivitat, i es que la Berta (portera visitant) es molta Berta. La Txell Gimeno feia el segon gol 4 minuts més tard aprofitant un bon contracop, aconseguint el 0-2 amb el que acabaria la primera part.

A la represa, l'insistència olesana ha tingut el seu premi, i en un petit embolic a l'area visitant, l'Oliva aconseguia batre la portera rival, acostant el marcador (1-2). Però pocs minuts més tard, altre cop l'Aitana (del Martinenc) en un altre contratac que deixava la Bea venuda, establia el tercer gol, i definitiu, del Martinenc.

L'Oliva driblant vora la tanca
Les jugadores olesanes han continuat insistint, però l'aferrissada defensa visitant ha impedit millorar el resultat per les locals. A l'ultim segon, el Martinenc ha fet entrar la bola a la xarxa olesana, però el gol ha estat anul·lat per aprofitar-se del peu la jugadora del Martinenc.

Podeu veure també un petit resum del partit al Bloc de la Nerea da Silva, una de les jugadores del Martinenc, a qui donem la benvinguda al mon dels blocaires d'hoquei. La Berta Canal, la portera del Martinenc també té el seu bloc de l'equip. Us deixem el seu enllaç.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Paula Cara, Nerea Vazquez, Aitana Laraña, Oliva Segura (1), Clara Segura i Natalia Muñoz.

Alineació Martinenc: Berta Canal (p), Sara Ferrer, Berta Fabregas, Aitana Cereceda (2), Txell Gimeno (1), Eva Recolons i Cèlia Carbó (baixes: Gina Cespedes i Nerea da Silva).

Gols: 0-1 (Aitana, 1:50), 0-2 (Txell, 4:30). 2ª Part: 1-2 (Oliva, 3:40), 1-3 (Aitana, 4:58).

Al descans les jugadores rebien les instruccions de l'Albert. I qui més escoltava era la Lucia que encara no juga amb l'equip!