dissabte, 3 de març del 2012

2ª Catalana: Olesa 5 - Sant Celoni 0

Com en el partit d'anada, ha estat molt dificil superar la defensa visitant, amb una gran actuació de la seva portera. Cal destacar que la Cèlia ha aconseguit el seu primer gol amb l'equip aquesta temporada.

I es que la dificultat principal de les olesanes ha estat trobar la forma de superar el quadre del Sant Celoni. Només la Gemma a la primera part ha pogut foradar la xarxa desprès de molts intents.

A la segona part, ha millorat una mica el ritme, i en un dels canvis en els que ha entrat la Cèlia, ha aconseguit, en la primera pilota que tocava, fer el seu primer gol de la temporada al rematar al primer toc una passada al segon pal. Això ha fet que es despertessin les olesanes i han acabat de aconseguir tres gols més en poc temps, gracies a la Gemma, un d'ells de falta directa,  i a la Marina.

La Silvia ha disposat d'un penal quan ha estat derribada a l'area de forma aparatosa, on s'ha menjat mitja porteria, quan es quedava sola davant la portera, però per dos cops la guardameta del Sant Celoni ha aturat els tirs de l'olesana.

Un partit en general poc lluit, però que consolida al nostre equip a les posicions d'ascens a primera catalana. L'Ariana tampoc ha pogut jugar avui, i altre cop la Cristina Gramunt s'ha hagut de vestir de portera, i fins i tot ha aturat una falta directa, demostrant que pot jugar en qualsevol posició!

Alineació Olesa: Cristina Gramunt (p), Alba Soler, Marina Montaño (1), Silvia Porterias, Gemma Cortes (3), Laura de la Cruz, Alba Basil i Cèlia Grivé (1).

Gols: 1-0 (Gemma, 10:39). 2ª Part: 2-0 (Cèlia, 4:01), 3-0 (Gemma, 4:45), 4-0 (Gemma [FD], 6:14), 5-0 (Marina, 11:49).