dissabte, 17 de març del 2012

2ª Catalana: Olesa 4 - Bigues i Riells 4

Empat en un partit en que a les olesanes els ha tocat patir i haver de remuntar un 1-3 advers. I es que avui l'equip ha estat poc inspirat de cara el gol, i ha llençat moltes oportunitats, especialment a la primera part, mrebent, a més, alguns gols de mala sort.

Son coses de l'hoquei. Ha començat marcant el Bigues al minut 9 per part de la Laia Iglesias, que ha fet un a passada a la zona central que no ha tocat ningú i ha agafat desprevinguda a l'Ariana que ha vist com entrava una bola lentament vora el pal sense poder fer res. Les olesanes premien l'accelerador però perdonaven moltissim en els ultims metres, fins que l'Alba Soler ha aconseguit rematar acrobàticament un rebot de la portera, mancant 3 minuts pel descans. L'alegria ha durat poc, i un minut més tard, la Laura Carrillo tornava avançar el seu equip. Amb el resultat favorable a les vallesanes per 1-2 s'acabava la primera part.

A la represa, i quans només es portaven poc segons, altre cop la Laura Carrillo donava més avantage al seu equip (1-3). Les coses es complicaven per les locals, que han hagut de premer fort, en un partit en que mancava la nostre pitxixi, la Marina.

En un moment d'inspiració, les olesanes han aconseguit donar la volta al marcador, i per obra de la Gemma i la Silvia han avançat l'equip olesà en 4 minuts (4-3). Però altre cop, la Laura Carrillo ha aconseguit l'empat aprofitant un forat al primer pal que ha representat l'empat definitiu (4-4) a 10 minuts del final.

Les oportunitats s'han succeit però una inspirada portera vallesana ha impedit la victoria local, tot i que l'Ariana s'han posat les piles a la segona part i també ha evitat uns quant sustos, arribant així el final del partit. Un resultat que queda curt per les locals que han tingut moltes més oportunitats d'avançar-se al marcador.

Cal destacar que el Bigues, tot i jugar a fora, ha utilitzat la segona equipació (de color blau) tenint en conta que la segona equipació olesana es negre, cosa que sempre crea conflictes, ja que mai es diferencia dels colors tradicionals del Bigues, verd i negre. Els agraïm el gest.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz, Alba Soler (1), Gemma Cortés (1), Silvia Porterias (2), Alba Basil i Cèlia Grivé.

Gols: 0-1 (Laia I, 8:57), 1-1 (Alba S., 16:12), 1-2 (Laura C., 17:40). 2ª Part: 1-3 (Laura C., 0:28), 2-3 (Gemma, 4:30), 3-3 (Silvia, 4:55), 4-3 (Silvia, 8:03), 4-4 (Laura C., 9:43).