dissabte, 31 de març del 2012

2ª Catalana: Olesa 3 - GEiEG 5

L'equip de 2ª Catalana tampoc ha estat fi, avui, amb una primera part per oblidar. El GEiEG ha arribat a la mitja part amb un còmode 0-4, que les olesanes han retallat fins poc abans del final.

I es que a la primera part, especialment a la part final, les jugadores gironines s'han destacat al marcador, amb un penal al darrer minut que s'ha marcat en la recuperació del rebot que ha fet molt mal a les locals.

A la segona part, les olesanes s'han arribat a posar 3-4 a 3 minuts del final, però el GEiEG ha sabut aguantar la pressió, i fins i tot, gracies a la desena falta olesana, aconseguir el cinquè gol en l'execució de la falta directa corresponent quant només faltaven 10 segons.

Com a dada curiosa, tant en el partit del Nacional Catalana jugat contra el Mollet, com amb el d'avui amb el GEiEG, el resultat ha estat el mateix (3-5).

Alineació Olesa: Ariana Jimenez, Laura de la Cruz, Alba Soler, Gemma Cortes, Silvia Porterias (1), Alba Basil, Cèlia Grivé, Lara Jaime i Cristina Gramunt (2).

Alineació GEiEG: Mariona Soros (p), Campistol (2), Laura Martí, Maria (1), Eva Valls, Laura Cornell (2) i Rosa Mª Caparrós.

Gols: 0-1 (6:28), 0-2 (16:08), 0-3 (17:41), 0-4 ([P], 18:15). 2ª Part: 1-4 (Cristina, 9:33), 2-4 (Silvia, 15:31), 3-4 (Cristina, 16:55), 3-5 (Maria [FD], 19:50).