diumenge, 25 de març del 2012

2ª Catalana: Girona 5 - Olesa 1

Bon partit el que hem vist avui a Girona. Un bon paper de les jugadores olesanes davant un bon equip com el Girona. Joc molt obert que ha permès veure correr les jugadores i les boles sense gaires entrebancs. Fins i tot un dels gols del Girona ha estat en propia porta.

El partit tot i un major control local, es veia molt viu, i les olesanes han disposat també de nombroses ocasions per acostar-se a la porteria efensada per la Virginia, que s'encarregava de fustrar. Les locals han aprofitat bé els espais deixats al lateral esquerra per col·locar 2 boles a l'Ariana que no ha pogut aturar en els primers minuts. El tercer gol arribaria poc abans del descans.

Als dos minuts de la represa un tir llunyà de la Laura Viella, fort i ras, ha estat desviat per la Cristina Gramunt al intentar aturar-la despistant a l'Ariana, que rebia així el quart gol de partit. El cinquè gol arribaria 4 minuts més tard. Tot i així cal dir que les olesanes han pogut seguir disfrutant d'unes quantes oportunitats que han tingut la seva recompensa en un el·laborat atac que ha acabat en un rebot que ha aprofitat la Silvia per batre per alt a la Virginia i establir així el resultat final. Tot i mancar 10 minuts, el marcador ja no s'ha mogut. Les jugadores gironines també han continuat insistint, però l'Ariana s'ha entonat en aquest segon temps, i s'ha mostrat molt segura en el darrer tram de partit que ha acabat amb molt poques faltes.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz, Gemma Cortes, Silvia Porterias (1), Marina Montaño, Cristina Gramunt i Cèlia Grivé.
Alineació Girona: Virginia Diaz (p), Carla Gri, Anna Hervas, Ariadna Cabezas, Laia Castro, Camile Beney i Laura Viella.

Gols: 1-0 (2:25), 2-0 (5:30), 3-0 (19:02). 2ª Part: 4-0 (Laura V. [PP], 3:08), 5-0 (6:31), 5-1 (Silvia, 9:28).