diumenge, 5 de febrer del 2012

Nacional Catalana: Olesa 1 - Masies 4

En un ambient gèlid, avui ha tocat jugar amb temperatures sota zero. Les jugadores, especialment les nostres, els ha costat a la primera part controlar la bola, i en tres contracops ens han clavat tres gols. Les jugadores locals s'han trobat amb moltes dificultats per trenar jugades sota la forta pressió del Masies que mostrava una gran habilitat en tallar el joc interior (una cosa que ja ens va passar amb el partit contra el Manlleu).

A la segona part ha millorat la situació, la Lara ha escurçat distàncies amb un bon pepino al segon pal, que ha estat insuficient per donar el tomb al partit. Tres gols son una renda gran, i el Masies en un contracop ha establert el definitiu 1-4. Ha estat quan les jugadores olesanes s'han abocat a pressionar, que s'ha vist com el Masies perdia fluidesa de joc, però finalment el resultat s'ha quedat amb el 1-4 definitiu.

Com a nota curiosa, tot just ha acabat el partit s'ha posat a nevar. Una xocolata desfeta per les jugadores del partit ha servit per escalfar una mica el gèlid ambient que s'ha patit aquest diumenge. La temperatura durant el partit ha estat de -2°C, i es que veure jugadores jugar amb gorros i bufandes es tot una experiència.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt (1), Txell Ventura, Gemma Cortés, Lara Jaime, Helena Oleart i Silvia Porterias.

Alineació Masies: Raquel Serra (p), Nuria Fabrega, Emma Coromines, Mariona Caralt, Dunia Anglada, Aina Avila, Laura Verdaguer, Montserrat Caralt i Laura Pujols.

Gols: 0-1 (2:10), 0-2 (3:49), 0-3 (6:50). 2ª Part: 1-3 (Lara, 6:27), 1-4 (7:35).