dilluns, 13 de febrer del 2012

Minifem: Reus Deportiu 6 - Olesa 3

S'han hagut d'esforçar al màxim les jugadores del Reus per poder doblegar a les olesanes, que no han afluixat mai. Quan faltaven cinc minuts el resultat era un ajustat 4-3.

[Texte: Esther // Fotos: Gema/Esther/Hoqueibasefemeni]  Partit apassionant, vibrant, emocionant, no tinc qualificatius per descriure a cadascuna de les jugadores de l'Olesa, va ser una passada de partit de principi a fi, per un moment vam pensar en una victòria, potser un empat, però no va poder ser, de tota manera felicitar a totes les jugadores perquè de veritat va ser un partit meravellós.

Tot comença amb una jugada de l'Aitana que acaba en gol, posant-nos davant al marcador, poc després la Bea feia una gran aturada peró el rebot en el guant feia entrar la pilota dins la porteria fent l'empat. No passa res, seguíem amb un ritme de joc que era d'escàndol. Pim, pam, jugades increïbles i gol de l'Oliva, tornàvem a anar per davant al marcador contra un Reus que en cap moment es va acovardir i va tornar l'empat, a pocs minuts del final de la primera part el Reus s'avançava per primer cop al marcador, però les olesanes que tampoc es rendien i amb una Aitana motivada arribàvem al final de la primera part amb empat a 3.

Comença la segona part, tirs a porta que no entren, jugades boníssimes peró que no hi havia manera de fer entrar ni una bola a l'Anna. Gran actuació de la Bea amb unes grans parades, les nostres jugadores amb una bona defensa aconseguien que les nenes del Reus tampoc poguessin augmentar el seu marcador, però a uns 5 minuts del final van aconseguir batre la nostra porteria posant el Reus amb un 4-3 favorable.

L'Olesa encara va tenir oportunitats d'empatar, fins i tot de avançar-se al marcador, però no hi va haver sort i a falta de 2 minuts del final el Reus va sentenciar el partit amb el 6-3 definitiu. Potser no va ser el resultat més just, perquè les jugadores olesanes es van deixar la pell a la pista, o sigui que no queda més que felicitar a tot l'equip del MiniFem, i també al Reus per l'espectacle ofert.

Alineació Olesa: Bea, Clara, Oliva (1), Aitana (2), Paula, Natàlia i Nerea.