dissabte, 25 de febrer del 2012

Minifem: Olesa 7 - Palau 0

[Fotos: Gema Escribá] Gran partit de tot l'equip, que aquest cop s'ha vist ben reflexat al marcador, amb una Bea que ho ha aturat tot per desesperació de les visitants, i un equip olesà, que tot i contar amb la baixa de la Clara - que es va lesionar en un accident domèstic-, han donat el tot en el partit.
Cal remarcar que s'han estrenat com a golejadores la Natalia i la Paula, que han fet el seu primer gol amb l'equip.

Era el primer dia que no feia gaire fred a la pista, i el sol escalfava una mica. I les jugadores olesanes, a tó amb el dia, han pogut imposar un bon ritme de joc. A la primera part,  l'Aitana i l'Oliva, per dos cops, s'han encarregat d'encarrilar el partit, però les oportunitats han estat abundants, i la Natalia li ha anat molt just d'aconseguir algun gol per l'equip en aquesta primera part. S'arribava amb un 3-0 al descans.

A la represa, l'esforç de l'equip s'ha vist recompensat i la Natalia aconseguia un gol aprofitant perfectament un rebot a l'area del Palau. Era el primer gol de la Natalia amb l'equip Minifem, un fet que s'ha vist acompanyat pocs minuts desprès, amb una fantàstica assistència de l'Aitana a la Paula, que des de la frontal de l'area engaltava al primer toc un precis tir ajustat al pal, al que no arribava la portera del Palau. També era el primer gol de la Paula amb l'equip. Abans d'acabar el partit, tant l'Aitana com l'oliva s'han encarregat de fer un parell de gols més, assolint el 7-0 definitiu.

Cal dir que el Palau, tot i el que pugui semblar pel marcador, ha treballat dur i ha insistit a la porteria local, però avui la Bea ha estat realment increible i ho ha aturat tot.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Aitana Laraña (2), Oliva Segura (3), Natalia Muñoz (1), Nerea Vazquez i Paula Cara (1).

Cal indicar que la victòria de l'equip, la primera de la temporada!!!!, no es veurà reflexada a la classificació per un erroni sistema de puntuació. Això es provocat pel permís que te el Palau per part de la federació per jugar amb una jugadora alevina a costa de no puntuar. El fet que puguin jugar em sembla fantàstic i ho recolzo totalment, però impedir que els altres equips, si guanyan, tampoc puguin puntuar sembla ridicul. L'esforç de les jugadores es veu tristament recompensat. No costaria tant que els equips rivals del Palau B poguèssin puntuar.