dissabte, 11 de febrer del 2012

2ª Catalana: Olesa 5 - Vilanova 0

Tots els gols al primer temps, amb una Marina molt inspirada (3 gols). Les jugadores locals han jugat bastant coordinades, i com a nota a ressaltar, es el primer partit en que l'Ariana ha acabat un partit imbatuda. Tant per per la seva actuació com per l'impecable tasca en defensa realitzada aquest matí.

La Marina ha inaugurat el marcador al minut 3 i poc desprès ha estat la Silvia l'encarregada de fer el segon. Un temps mort demanat pel Vilanova per asserenar el seu equip ha donat els seus fruits durant gran part del primer temps, però en els darrers dos minuts han caigut tres gols més, un de la Marina acabant un bon contracop, un de l'Alba Basil en aprofitar molt bé un rebot, i l'ultim a 30 segons del descans, de la Marina que en una jugada personal s'ha col·lat a la zona i ha rematat per baix el primer pal.

A la segona part, tot i que el domini local ha estat superior, no han caigut més gols. La Cèlia ha tingut la seva oportunitat en encarregar-se d'executar la falta directa corresponent a les 10 faltes del Vilanova, però no ha aconseguit marcar. Resultat final doncs 5-0.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz, Marina Montaño (3), Silvia Porterias (1), Gemma Cortés, Alba Basil (1), Cristina Gramunt i Cèlia Grivé.

Alineació Vilanova: Mª Alba Bonvehí (p), Maria  Ramiro, Gemma Ruiz, Ruth Figuerola, Ona Matas, Aina Martinez, Gemma Briva i Anna Agustí.

Gols: 1-0 (Marina, 2:40), 2-0 (7:58), 3-0 (Marina, 17:24), 4-0 (Alba B., 18:56), 5-0 (Marina, 19:23).

Una abraçada a l'Alba Soler que està fent la turista a New York, i que avui ens ha fet campana al partit.