diumenge, 8 de gener del 2012

Nacional Catalana: Voltregà 3 - Olesa 0

El pitjor ha estat el resultat, en un  dels millors partits de les olesanes. El partit ha començat amb una bona empenta de les jugadores visitants, que s'han trobat a un Voltregà actiu i ben predisposat a posar les coses dificils. Les ocasions s'han succeit ben rapartides a les dues porteries , on han jugat d'una forma important les porteres. El primer gol del Voltregà ha estat desprès d'un rebot a 7 minuts del descans. Una escapada de la Cristina sola contra la portera a 11 segons de la mitja part, que ha aconseguit aturar la Maria Ballesta en una gran actuació, ha estat la nota destacable de la primera part.

Als quatre minuts de la represa, les locals han aconseguit el segon gol, també gràcies a un rebot mal controlat per la defensa. Aquest resultat (2-0) s'ha mantigut fins a 6 minuts del final, tot i que dos minuts abans el Voltregà ha tingut en mans de la Silvia Jurado la possibilitat de transformar un penal per falta dins l'area, però no se n'ha sortit. Tampoc la Txell ha encertat a fer gol en un penal favorable a les olesanes a 11 segons del final i que ha costat una targeta blava a la Silvia Jurado per protestar. Cap equip va arribar a les 10 faltes, tot i que el Voltregà es va quedar amb 9.

L'equip olesà estrenava xandall i feien molta patxoca!!!
Un resultat que malgrat la contundència no deixa entreveure les gran ocasions que ha disposat l'Olesa per aconseguir un resultat més ajustat al joc vist, incluint un gol fantasma de la Txell que no va veure l'arbitre. De totes maneres s'ha vist un bon partit, i això s'agraeix.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt, Gemma Cortés, Txell Ventura, Lara Jaime i Silvia Porterias.

Alineació Voltregà: Maria Ballesta, Silvia Jurado, Anna Gil, Anna Farres, Judit Burgaya, Silvia ROmero, Aida Palou i Aina Arxe.