dissabte, 21 de gener del 2012

Nacional Catalana: Olesa 1 - SHUM 0

Partit molt ajustat tal com reflexa el marcador. Les olesanes han disfrutat de mes ocasions, però la portera de Maçanet ha parat molt.

Unes olesanes que han començat a molt bon ritme efectuant una bona pressió a l'area visitant, i recuperant amb certa facilitat els rebots i les pilotes perdudes. Aquesta inercia inicial s'ha anat difuminant a la resta de la primera part on s'han igualat més les forces. Hi ha hagut poques faltes durant tot el partit (5 per cada costat), i això ha fet que el joc fos molt fluit. Totes les penetracions a la zona defensada amb rombe pel Maçanet acabaven aturades per l'excelent actuació de la Cristina Codina, que en una de les jugades ha suportat 4 xuts seguits de les jugadores olesanes. S'ha arribat amb empat a zero al descans.
A la segona part, l'insistència olesana s'ha accentuat, i finalment en una internada per la dreta, la Cristina Gramunt ha engaltat un tret que ha tret les teranyines de l'escaire del segon pal. Això a obert el partit, però a les jugadores de la Selva els hi ha faltat convicció i eficacia en alguns contratacs que podien ser perillosos. També les olesanes han disposat de dues ocasions en solitari que no han pogut resoldre's. Cap penal, cap falta directa, o sigui que al final 1-0, tot i que els nervis dels dos equips s'han fet notar, sobre tot per la pressió visitant que buscava insistenment l'empat.

Només destacar el "pilotasso" que ha rebut al llavi la Lara en un rebot, i un cop al canyell de l'Helena, tot en una mateixa jugada a un minut del final, que esperem no tinguin conseqüències.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Txell Ventura, Lara Jaime, Cristina Gramunt (1), Gemma Cortés, Helena Oleart i Silvia Porterias.

Alineació SHUM: Cristina Codina (p), Aurora Pons, Celia Vidal, Cèlia Roure, Alba Romaguera i Judith Codina.

Gols: 1-0 (Cristina Gramunt, 37:58).