dissabte, 21 de gener del 2012

2ª Catalana: Olesa 10 - Navarcles 6

Molts gols en un partit que només s'ha decantat en els darrers 10 minuts, i es que el resultat en aquell moment era de 6 a 6, en el dia que l'equip estrenava nou entrenador, en Roger.

Molt llençades han començat les jugadores del Navarcles, que han anat davant el marcador gran part del partit, amb un solid contratac que ha agafat molts cops deprevinguda la defensa olesana. El nou mister de l'equip, en Roger, s'ha hagut de calçar bé per posar ordre a l'equip que veia com el Navarcles, desprès d'igualar el gol de la Laura, i més tard el de la Gemma (2-2 al minut 9), acabava posant-se per davant amb un contundent 2-4, que aixacava moltes esperances a l'equip del Bages per obtenir un resultat positiu a Olesa. La Silvia de penal per peus (en el rebot), i altre cop la Gemma, semblaven posar les taules al parit, però pocs segons més tard tornaven a marcar d'un tret de fora l'area, que agafava fora de joc a l'Ariana. Era el 4-5 amb el que s'acabava el primer temps.

A la represa, les olesanes tot i tenir un major domini territorial no aconseguien superar la defensa del Navarcles, que s'ha carregat, però de faltes. Això ha fet que arribessin a la 10 al minut 5 del segon temps. L'encarregada de llençar-lo ha estat la Gemma, però la bola ha estat refusada per la portera. L'Alba Soler que baixava disparada l'ha aconseguit engaltar i directa a la xarxa. Era el gol de l'igualada. Poc desprès eren les olesanes les que han arribat a la falta 10. Però l'Ariana, per dos cops, ha aconseguit aturar el llençament. Poc desprès la Gemma d'un gran tret de fora de l'area aconseguia un gran gol que posava per davant les olesanes (6-5). L'avantatge duraria 1 minut, i el Navarcles tornava a marcar en un contratac que tornava a posar emoció al partit.

A partir d'aquest moment sembla que els crits d'en Roger han començat a ser escoltats i l'equip local ha començat a jugar amb més ordre. La Gemma de falta directa (per nova acumulació), altre cop la Gemma acabant un bon contratac, un  altre de la Marina en una excelent combinació i finalment a 29 segons del final, el definitiu, un altre gol de la Laura, quan les jugadores del Navarcles ja no han pogut aguantar el ritme final.

Alineació olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz (2), Gemma Cortés (5), Silvia Porterias (1), Alba Soler (1), Alba Basil, Marina Montaño (1) i Cèlia Grivé.

Gols: 1-0 (Laura, 1:39), 1-1 (2:00), 2-1 (Gemma, 5:26), 2-2 (8:58), 2-3 (9:32), 2-4 (12:31), 3-4 (Silvia [P], 17:08), 4-4 (Gemma, 17:28), 4-5 (17:57). 2ª Part: 5-5 (Alba S., 5:05), 6-5 (Gemma, 8:15), 6-6 (10:06), 7-6 (Gemma [FD], 12:10), 8-6 (Gemma, 15:57), 9-6 (Marina, 17:17), 10-6 (Laura, 19:31).