dissabte, 10 de desembre del 2011

2ª Catalana: Olesa 0 - Girona 7

Aquest cop les olesanes han estat escombrades per un equip amb nivell per jugar de Nacional cap amunt. Ni l'ajuda d'algunes jugadores del Nacional ha estat suficient per plantar cara al joc efectiu del Girona.

I es que les olesanes han tingut molta feina per superar la barrera defensiva del Girona, i les oportunitats han estat molt escasses per marcar, mentre que el Girona arribava amb una facilitat pasmosa a l'area de la Marta (que substituia a la Ariana que es troba lesionada), que prou feina tenia a aturar rematades al segon pal, d'aquelles que fan mal. 0 a 3 al descans.

La segona part ha estat amb el mateix tó, tot i els esforços locals.  Bé es veritat que l'activa defensa individual plantejada per les locals les ha obligat a un gran esforç i desgast, davant les jugadores gironines que tenien moltes taules en l'ú contra ú, i finalment s'ha notat un cert abandonament fruit de l'impotencia mostrada per l'equip.

Alineació Olesa: Marta Arnau, Laura de la Cruz, Cristina Gramunt, Lara Jaime, Silvia Porterias, Marina Montaño, Alba Soler, Gemma Cortés i Cèlia Grivé.