diumenge, 18 de desembre del 2011

2ª Catalana: GEiEG 2 - Olesa 5

Bon partit el jugat a Girona i poques hores de dormir, que no han passat factura aparent a l'equip. I es que desprès del sopar de Nadal del Club i de que les "peques" s'anessin de marxa no les teniem totes, però han estat prou despertes per plantejar un bon partit davant un GEiEG que no ha posat les coses fàcils. Al descans 1-2.

Tornavem a comptar amb la Marta a la porteria ja que encara no està recuperada l'Ariana, i ha donat un plus de seguretat. Fins cap a la part final del partit no hi ha hagut sensació de que la victòria estiguès controlada, i on cal destacar la bona actuació de la Cèlia actuant de davantera amb dos rematades a porteria que no han entrat per poc. La Lara, la Cristina i la Marina, com es habitual, han fet els gols.

A la part final del partit, la Gemma ha estat castigada amb una blava al fer caure una jugadora del GEiEG dins l'area quan s'encarava sola cap a la Marta. El primer xut ha anat fora, però el posterior rebot l'han pogut recuperar amb temps per foradar a la portera olesana abans que arribessin les jugadores de la defensa.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Laura de la Cruz, Gemma Cortés, Cristina Gramunt (3), Silvia Porterias, Marina Montaño (1), Lara Jaime (1) i Celia Grivé.