dissabte, 5 de novembre del 2011

Nacional Catalana: Sant Feliu 5 - Olesa 5

Un altre partit disputadissim , i ja en van... Una altre dada: a 40 segons del final el resultat era de 4-4 !!!
Aquesta competició de Nacional Catalana Femenina, es realment impresionant.

Arbitratge dolent, en un partit molt físic i amb continues alternatives al marcador. Partit ple de faltes absurdes, i moltes de no pitades, que van generar molta tensió a la pista. Ventatge inicial olesana (1-2 al descans) que el Sant Feliu capgiraria fins el 4-2 a mitjans de la segona part. Les olesanes acabarien empatant a 4, a 2 minuts del final. A 40 segons del final, un penalti (?) favorable a les locals aconseguien transformar-lo (en el rebot), deixant un 5 a 4 que semblava definitiu. Però finalment, i de forma gairebé miraculosa a 3 segons del final, les olesanes aconseguien transformar una falta des de la frontal de l'area, amb un missil ras que va travessar barrera, defenses i portera. Amb la pilota dins la xarxa, el crono arribava a 00:00.

Un resultat que feia més justicia al vist en el partit. Cal remarcar l'excelent actuació de la Txell, que una tarda inspiradissima, ha aconseguit els cinc gols de l'equip, a la vegada que cal remarcar que la imatge de l'equip va ser millor que en altres partits, amb un joc rapid i conjuntat, davant un Sant Feliu que també s'ha entregat moltissim. També cal destacar el debut a l'equip de l'Alba Perez, que s'enfrontava amb excompanyes seves.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Lara Jaime, Txell Ventura, Cristina Gramunt, Silvia Porterias -cinc inicial-, Gemma Cortes, Helena Oleart i Alba Perez.

Alineació Sant Feliu: Gloria Puig (p), Laia Aguilar, Alba Farré, Maria Miralda, Maria Colom, Alba Macià, Nuria Carnicero i Berta Busquets.