diumenge, 20 de novembre del 2011

Nacional Catalana: Palau 1 - Olesa 5

Genial partit de les olesanes amb una efectivitat golejadora fora de serie, davant un Palau que avui no li volia entrar res. Les nostres jugadores han ofert tot el seu potencial en un partit més igualat del que reflexa el marcador.

Partit jugat amb molta intensitat. Defenses individuals als dos equips que donaven molta vistositat al joc. Transicions molt ràpides, tirs de lluny, tirs d'aprop, talls i contratalls, i unes triangulacions olesanes de tiralinea que han donat el primer gol a la Txell als 6 minuts. Tant sols un minut més tard, la Cristina Gramunt tallava una passada al mig del camp per realitzar un contraatac que ha acabat amb la bola entrant per l'escaire. Sense donar temps al Palau per refer-se, falta a la cantonada de l'area i tir parabòlic de la Txell enviant la bola al fons.

Es evident que aquests tres gols han marcat un llast molt important pel Palau que ha hagut d'anar a remolc tot el partit. A 6 minuts del descans, una altre triangulació perfecta entre la Gemma i la Txell, amb una rematada final implacable d'aquesta jugadora ha posat un 0-4 que posava les coses molt difícils per les locals.

Cal dir que el joc era molt igualat, i que les oportunitats pels dos equips han estat moltes i variades.
Poc abans del descans s'ha produït una falta directa “directa” favorable al Palau quan la Gemma intentava recuperar una bola robada per el Palau. Com que era l'ultima defensa l'arbitre ho ha considerat directa, molt rigorosa per cert.

La Carla Masclans ha transformat bé la falta donant un toc d'esperança al Palau al descans (1-4). A la segona part, però aviat s'ha vist que les olesanes han mantingut un molt bon ritme de partit que impedia al Palau apropar-se al marcador. Molts pals ha fet el Palau, però quan la bola anava a dins, la Marta es mostrava molt segura. A 4 minuts del final, la Lara ha agafat la bola a la pròpia àrea i desfent-se de totes les defensores locals s'ha plantat davant la portera per engaltar l'1 a 5 definitiu.
En el tram final s'ha arribat a les 9 faltes per cada equip. Les jugadores del Palau forçades a apretar han acabat fent la desena a menys d'un minut del final que la Cristina no ha pogut transformar.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Txell Ventura (3), Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (1), Gemma Cortés, Sílvia Porterias i Alba Pérez.

Alineació Palau: Carla Pisa (p), Elisabet Gurri, Daniela Membreño, Carla Masclans (1), Paula Ferron, Sandra Bernal i Teresa Rosique.

Gols: 0-1 (Txell, 6:33), 0-2 (Cristina, 7:20), 0-3 (Txell, 7:40), 0-4 (Txell, 13:54), 1-4 (Carla [FD], 19:26). 2ª Part: 1-5 (Lara, 16:00).

Amb aquest partit continuem amb l'equip a la zona alta de la classificació. Un començament de temporada gratament sorprenent que esperem tingui continuitat. Velocitat i convicció per un equip que encara té molta corda. Altre cop felicitats.