diumenge, 13 de novembre del 2011

Nacional Catalana: Olesa 3 - Sferic 2

Altre cop un partit molt ajustat, que les olesanes han aconseguit resoldre en els ultims moments, amb un rival prou potent com l'Sferic, i és que ha estat el primer cop que han sortit victorioses en un enfrontament amb l'equip de Terrassa (i actuals campiones la Copa de la Lliga 2011).

Una primera part, amb les olesanes defensant en quadre, que els ha permès controlar bé l'atac de l'Sferic, i que els permetia sortir en contracops, que no havia manera de resoldre`ls amb convicció. Les jugadores egarenques també els costava penetrar la defensa, i han hagut de tirar dels contracops per resoldre amb velocitat i eficàcia els dos gols en els ultims minuts del primer temps amb els que han arribat al descans (0-2), primer l'Aina i desprès la Laura.

Tot i així, el partit es veia prou igualat per sommiar una remuntada. La Lara, al minut 7, i una excelent picada de l'Helena un minut més tard han tornat a posar les olesanes dins el partit. Començaven els darrers minuts de partit amb una bona dosi d'emoció, amb contratacs continuats i dominis alternatius, que s'han decantat de la banda local en una bona penetració de la Cristina per l'esquerra que ha col.locat la bola a l'escaire posant el 3-2 definitiu a 2 minuts del final. Extraordinaria pressió de les jugadores de l'Sferic per remuntar un partit que se'ls escapava i que han pogut aguantar bé les olesanes, gràcies en part, a la comoditat d'un partit net i amb poques faltes que no feia presagiar el fantasma de les faltes directes.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (1), Silvia Porterias, Gemma Cortes -cinc inicial-, Txell Ventura, Helena Oleart (1).

Alineació Sferic: Ainoa Junyent (p), Judith Milla, Silvia Ferrer, Aina Paredes (1), Regina Flix, Anna Fontdegloria, Laura Manzanares (1) i Noelia de la Peña.

Gols: 0-1 (15:12 [4]), 0-2 (Laura, 18:51). 2ª Part: 1-2 (Lara, 6:10), 2-2 (Helena, 7:17), 3-2 (Cristina, 17:28).

Amb aquest resultat, el CP Olesa aconsegueix col·locar-se en segona posició de la Lliga Nacional Catalana. Som conscients que serà un lloc efímer, però també es prou important per valorar-ho com es mereixen les jugadores. Felicitats!!