dissabte, 26 de novembre del 2011

Nacional Catalana: Olesa 10 - Bigues i Riells 6

Altre cop les jugadores olesanes demostrant una gran capacitat golejadora i el que es millor, una millor capacitat per remuntar resultats adversos (3-4 al descans).

S'han enfrontat dos equips que donen poca concessió a fer rodar la bola, i sempre van de cara a barraca. A vegades, veure tant gols en un partit , no es que les porteres facin llufa, al contrari, i aquest es el cas, el que succeeix es que les rematades son tantes, que algunes acaben entrant per probabilitat estadística, i es que tant la Marta com la Georgina han tingut moltes oportunitats per lluir-se.

De fet la primera part ha estat molt igualada. Ha començat marcant l'equip local amb una Lara molt inspirada avui, però les jugadores del Bigues han respost per dos cops consecutius empatant el partit a 2, i en dos contratacs demolidors, posant-se per davant per 2-4. Abans del descans, la distància s'ha reduit gràcies a un contratac de la Cristina. 3 a 4 a la mitja part.

Al inici de la segona part, altre cop la Lara en dos ocasions ha capgirat el marcador (5-4), però les jugadores visitants no es rendien i tornaven a empatar. Poc desprès, la Cristina Gramunt rebia una pilotada al nas, en un rebot fortuit, que el feia sagnar i obligar-la a retirar-se momentaneament. Aquest fet que podia alterar el ritme de joc olesà, s'ha convertit, en canvi, en un revulsiu per l'equip, i en una devallada important de la tensió defensiva del Bigues que ha rebut cinc gols en 4 minuts, tres d'ells en menys d'un minut, gracies a la Txell, a la Cris i a la Gemma.

A 3 minuts del final, les jugadores vallesanes han reduit la distància en un contratac, i el joc ha esdevingut més caòtic, però l'important renda olesana ha permès un cert relaxament al joc, que no ha fet minvar, però, les oportunitats pels dos equips. A pocs segons del final, l'Olesa ha disposat de la falta directa corresponent a les 10 faltes, que la Cristina no ha pogut transformar.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortes (2), Cristina Gramunt (3), Helena Oleart, Txell Ventura (1),Lara Jaime (4) i Silvia Porterias.

Alineació Bigues i Riells: Georgina Gervilla (p), Susana Carmona (1), Laura Carrillo (1), Gemma Camp (2), Marina Mateu, Monica Gomez (2); Claudia Argemí i Alba Ceballos (p).

Gols: 1-0 (Lara, 5:10), 1-1 (5:55), 2-1 (Lara, 7:30), 2-2 (10:15), 2-3 (13:15), 2-4 (14:09), 3-4 (Crisitina, 16:57). 2ª Part: 4-4 (Lara 1:36), 5-4 (Lara, 3:27), 5-5 (4:36), 6-5 (Txell, 10:27), 7-5 (Gemma, 12:10), 8-5 (Cristina, 13:47), 9-5 (Cristina, 14:02), 10-5 (Gemma, 14:30), 10-6 (16:04).