dissabte, 5 de novembre del 2011

2ª Catalana: Olesa 10 - Sant Feliu 2

Partit dominat per les olesanes, contra un Sant Feliu que ha tingut el handicap de que la Sara , la seva portera, s'ha fet mal al genoll i no pogut jugar la segona part, i a la que desitgem que es recuperi ben aviat.

El primer gol ha estat molt matiner (als 30 segons) en una jugada molt ben acabada per l'Alba Soler al primer toc. Desprès ha vingut una serie de 3 (!!!) penaltis, per peus, molt rigurosos  a l'area del Sant Feliu, que no ha col.laborat gaire a la moral de l'equip visitant. El primer l'ha transformat la Gemma en el rebot (com sempre), el segon la Silvia (per teletransportació), i el tercer, no l'ha pogut transformar la Marina. Entre mig, el Sant Feliu s'ha acostat en el marcador. Finalment, però, la Silvia i la Marina han arrodonit el marcador, tot i que el Sant Feliu a un minut del descans ha tornat a marcar, deixant un resultat de 6-2 al descans.

A la primera part, s'ha fet mal en un mal gest, la Sara, la portera del Sant Feliu, i el dolor ha fet que no poguès continuar, i ha provocat que s'haguès de posar la Georgina com a portera per la segona part. Durant aquesta part, les olesanes han controlat majoritariament el partit, tot i que es produien contratacs de cert perill que l'Ariana ha respost positivament. Les jugadores olesanes han fet rodar més la bola i finalment han caigut 4 gols més acabant el partit amb el definitiu 10-2.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz, Alba Soler (2), Gemma Cortés (3), Silvia Porterias (3), Alba Basil (1), Marina Montaño (1) i Cèlia Grivé.