diumenge, 13 de novembre del 2011

2ª Catalana: CP Sant Celoni 1 - Olesa 3

Partit molt espès el disputat per les olesanes a Sant Celoni. El Sant Celoni s'ha fer fort a darrera, i ajudats per unes porteres molt efectives, ha costat molt fer-lis un gol.

Una vegada i una altre, en molt moments, el partit ha estat un continu atac, tot i que faltaven idees per resoldre les jugades. No hi havia manera d'acostar-se a la porteria, i quan s'aconseguia, les porteres locals, en una excelent actuació, s'encarregaven de desbaratar les il.lusions olesanes. Finalment la Marina, aprofitant una pilota morta a l'area petita, i un contratac a la segona part ressolt amb més eficàcia que encert, han donat traslació del domini olesà al marcador.

Tant abocades a l'atac estaven les olesanes, que han baixat la guardia, i un contracop ben portat de les jugadores del Sant Celoni, en una de les poques ocasions que han arribat a porteria, l'han ressolt amb un gol de bella factura, amb passada al segon pal i remat directe, que tornava a posar els nervis a les olesanes.

La Marina buscant un forat
El gol de la tranquilitat, només s'ha aconseguit a traves d'un penal per peus a l'area local, que la Silvia ha transformat (sense teletransportació, aquest cop). I amb aquest resultat de 1-3, s'ha acabat un partit poc lluit, que tot i la victoria olesana, no ha acabat de deixar un bon regust, per cap dels dos equips.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz, Alba Soler, Gemma Cortés, Silvia Porterias (1), Marina Montaño (2), Alba Soler, Alba Basil i Cèlia Grivé.

Gols: 0-1 (Marina, 15:00). 2ª Part: 0-2 (Marina, 5:01), 1-2 (9:05), 1-3 (Silvia [P], 15:13).