diumenge, 27 de novembre del 2011

2ª Catalana: Bigues i Riells 2 - Olesa 5

L'equip segueix imbatut a l'espera del seu enfrontament amb el Girona. Avui, a Bigues, la cosa ha estat dificil i les errades a l'hora de rematar per part dels dos equips han passat factura en el resultat. Menció especial per la nostre portera, l'Ariana, que ha jugat gran part del partit aguantant, com ha pogut, una forta estrabada muscular. Al final del partit ha hagut de sortir de la pista ajudada per les seves companyes.

El partit ha començat, com sempre que ens enfrontem amb el Bigues, amb el conflicte dels colors de la samarreta. Aquest cop, les jugadores locals les han fet cedir a la petició de l'arbitre, i han hagut d'abandonar la classica i vistosa equipació oficial.

Joc en general, bastant igualat, amb forces imprecisions. Gol incial de les locals als 4 minuts, que la Gemma ha respost un minut més tard en una escapada al robar una bola. A vuit minuts del final, la Silvia establia el resultat del descans (1-2).

A la represa, la Laura aconseguia superar la ratxa de cinc partits sense marcar, i tornava a aconseguuir un gran gol, que encara arrodoniria abans del final. Entre mig, un altre gol de la Silvia, i un contratac del Bigues que posava el 2-4.

Quan encara hi havia el 2-4, el Bigues ha estat apunt de posar entre les cordes a les olesanes al tenir a les mans la falta directa -per acumulació-, però per dos cops l'Ariana, tot i estar mig espatllada, ha pogut aturar el tir local.

Esperem que aquest proper cap de setmana, que toca descans, serveixi per recuperar a la nostre portera i a la Cèlia, que s'ha quedat a casa per estar malalta. A, per cert, se m'oblidadava, l'equip s'ha col·locat en primera posició, compartint plaça amb el Piera, ja que el Geieg i el Girona han ajornat el partit. Els dos equips femenins seniors olesans a tot drap!

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Gemma Cortés (1), Laura de la Cruz (2), Alba Soler, Silvia Porterias (2), Alba Basil i Marina Montaño.