diumenge, 2 d’octubre del 2011

Nacional Catalana: SHUM 1 - Olesa 1

Partit molt igualat, on les olesanes han anat davant el marcador fins a 1.40 del final. 

Tot i els pocs gols, les oportunitats han sovintejat a una i altre area. Primerament un penal assenyalat al SHUM, al minut 5, quan han agafat a la Txell dins l'area. El llençament efectuat per la propia jugadora s'ha estavellat al travesser, i el rebot posterior no l'ha pogut aprofitar.

El partit es desevonlupava molt ràpid, el SHUM aprofitava la velocitat de la Cèlia Roure per entrar per les bandes, però els tirs sempre eren aturats per la Marta, o anaven alts (no estaven fines de punteria avui les jugadores locals). Les olesanes també arribaven amb perill a l'area del SHUM, i el gol ha arribat amb el robatori d'una bola al mig del camp, per part de la Lara, en una escapada sola contra la portera. Ens trobavem al minut 12.

Poc desprès en una entrada a l'area del SHUM, l'arbit ha pitat penal contra l'Olesa en una tipica picada d'estics. L'Alba Romaguera no l'ha pogut transformar, i el rebot ha anat alt. En general, al SHUM li costava entrar a la zona olesana, sino era per velocitat, mentre que les olesanes recuperaven bé les boles, però no acabaven de trobar forats còmodes.

A la represa la tònica ha estat similar, domini alternatiu dels dos equips i festival de les porteres. A mida que anava passant el temps, les jugadores locals han anat aumentant la pressió dificultant la sortida de les olesanes, tot i que quan s'escapaven generaven opcions molt perilloses, com una aturada amb el casc de la Cristina Codina a 3 minuts del final que semblava mig gol. Finalment però, en una recuperació del SHUM, una jugadora local ha rebut un penal al picar l'estick quan anava a xutar (semblant al primer que els han pitat). Aquest cop l'Alba Romaguera no ha fallat i ha establert l'empat definitiu. Només quedava un minut i mig, i ja no hi ha hagut més temps que per fer fer quatre corradisses desesperades per decantar el partit per part dels equips. Cap equip ha arribat a les 10 faltes, però casi: SHUM 8, Olesa 9.


Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Gemma Cortes, Lara Jaime (1), Cristina Gramunt, Txell Ventura -cinc inicial-, Helena Oleart i Silvia Porterias.

Alineació SHUM: Cristina Codina (p), Alba Romaguera (1), Aurora Pons, Cèlia Vidal, Cèlia Roure, Judit Codina i Judit Navarra (p).

Gols: 0-1 (Lara, 12:36). 2ª Part: 1-1 (Alba R.,[P] 18:20).

Nota: Es el primer resultat positiu que arrenquen les olesanes dels seus enfrontaments amb el SHUM. Dos equips que en els darrers tres anys han tingut una evolució en paral·lel per les mateixes categories, i en els que, fins ara, l'Olesa sempre havia sortit derrotat.