dissabte, 29 d’octubre del 2011

Nacional Catalana: Olesa 4 - Arenys de Munt 3

Avís per a navegants: Si voleu veure partits emocionants, vibrants, amb alternatives al marcador, i una elevada dosi de tensió: No us perdeu els partits que enfronten l'Olesa amb l'Arenys de Munt, o amb el Mollet. Resultats garantits.

Si la frase anterior es preveia, pel recull historic dels enfrotaments, ahir es complia sobradament (per cert, es tornava a repetir el marcador de la temporada passada a Olesa). Les coses començaven bé al segon minut del partit, amb un gol de la Lara al rematar de forma inverosimil una incursió de la Silvia. Les forces eren molt igualades, però les olesanes s'han carregat de faltes en aquest primer tram de partit (6 contra 0 de l'Arenys), i als 7 minuts, la Laia empatava el partit amb una castanya que impedia a la Marta l'aturada. Dos minuts més tard, aquesta mateixa jugadora avançava en el marcador al seu equip. Ventatja que duraria aproximadament 30 segons, quan la Gemma tornava posar les taules al partit. A 3 minuts del descans, en una gran incursió a l'area de la Txell aconseguia, tot i una falta previa, fer arribar la bola al fons de la xarxa. L'arbitre, però, no aplicava la llei de la ventatge. La falta no va tenir conseqüencies, però un minut més tard, la mateixa Txell, aprofitava un rebot a l'area de l'Arenys per clavar una bola rasa per sota la portera establint de nou la ventatge per les olesanes. Ventatge que duraria tot just 1 minut (com veieu, les novetats del partit son minut a minut), quan l'Arenys de Munt tornava a empatar el partit, a un minut del descans. Així doncs, 3 a 3.

La segona part seria molt més tranquila pel marcador, però no per la pista de joc. El gol de la victòria olesana, era obra de la Cristina en una excelent jugada individual on s'ha escolat a l'area  en mig de tota la defensa per clavar la bola a l'escaire. Portavem 4 minuts. El partit seguia amb continus atacs per ambdòs equips, fins que ha arribat l'hora de les faltes. El primer en arribar ha estat l'Olesa a 11 minuts del final, aturant bé la Marta, i un minut més tard li tocava arribar a les 10 a l'Arenys, i aquest cop era la Cristina la que no s'ensortia davant la portera de l'Arenys.
L'intensitat del joc creixia degut a l'ajustat marcador, i l'igualtat en el joc. A 4 minuts del final, l'Olesa arribava a les 4 faltes, i poc més tard es feia mal una jugadora visitant al caure malament a l'area i caure-li a sobra una altre jugadora. Passat aquest ensurt, era l'Arenys el que arribava a les 4 faltes.
Com que l'Arenys s'havia d'abocar a l'atac, ha acabat provocant la cinquena falta, que la Cristina tampoc ha pogut transformar. Fins i tot, a 12 segons del final, la Silvia ha estat objecte d'un penal intentant protegir la pilota. El penal, tampoc ha pogut ser transformat per la Txell que li ha anat alta. Encara hi hauria temps per un contratac de les jugadores de l'Arenys, que no tindria conseqüencies pel marcador final.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Lara Jaime (1), Cristina Gramunt (1), Txell Ventura (1), Silvia Porterias, Helena Oleart i Gemma Cortés (1).

Alineació Arenys de Munt: Marina (p), Marta Espiell, Carla Navarro, Laia Ibañez, Alba de la Iglesia, ...

Gols: 1-0 (Lara, 1:13), 1-1 (Laia, 6:51), 1-2 (Laia, 9:59), 2-2 (Gemma, 10:21), 3-2 (Txell, 17:48), 3-3 (18:37). 2ª Part: 4-3 (Cristina, 3:09).