dissabte, 22 d’octubre del 2011

Nacional Catalana: Mataró 2 - Olesa 0

Primer partit de lliga amb derrota. Més control de joc per part del Mataró sobre un Olesa que a la primera part no ha sabut treure's la pressió de les locals, pero que als darrers minuts podría haver aconseguit millorar el resultat.

A la primera part el pes gros del partit l'ha portat el Mataró. La defensa individual plantejada per ambdòs equips, però, ha posat fré a les mataronines, que tampoc han tingut escesives ocasions de gol, tot i que n'han fallat de molt clares. Les olesanes, per la seva part, sortien molt ràpides al contratac, i de cara a barraca, no sempre amb bones opcions, però potser amb tantes oportunitats de gol com el Mataró. El gol del Mataró ha arribat als 10 minuts de joc, i seria el resultat amb el que s'arrribaria al descans.
Les olesanes es notava que no estaven en sintonia amb el partit, els ha mancat molt la concentració durant aquesta primera part i el començament de la segona. Les mataronines estaven més enxufades, però això també els ha fet pagar la penyora de les faltes.

A la segona part, el Mataró ha aconseguit el seu segon gol ben aviat (al primer minut), i la tònica inicial es repetia. Però poc a poc, les olesanes han anat guanyant terreny. Les pressions sobre les del maresme, han acomençat a treure rendiment, i han començat a sovintejar els contracops i robatoris de bola olesans que no han tingut, però, cap consequüencia al marcador, amb moltes fallades en els remats finals. Les mataronines han fallat també dos ocasions claríssimes (incluint una bolea al travesser), però han estat les olesanes les que han dominat els darrers minuts, amb un Mataró que s'ha posat nerviós, i ha perdut la seguretat mostrada a la primera part. A 3 minuts del final ha arribat la desena falta Mataronina, que no ha pogut transformar la Cristina. Com ja ens tenen acostumats, les porteres dels dos equips han realitzat un molt bon treball. Faltes: Mataró: 10, Olesa : 8.

Tot i aquest bon final, cal que les jugadores olesanes entrin més en el partit des del primer moment, ja que la imatge de la primera part ha estat una mica pobre.


Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Lara Jaime, Cristina Gramunt, Silvia Porterias, Txell Ventura -cinc inicial-, Helena Oleart i Gemma Cortés.

Alineació Mataró: Erika Arellano, Juliana Chiva, Anaïs Ramirez, Ivet Comas, Ona Castellví, Paula Batalla, Xantal Piqué, i Judit Morera (p).

Gols: 1-0 (Xantal P., 10:27), 2ª Part: 2-0 (Paula Batalla, 1;37).