dissabte, 29 d’octubre del 2011

Minifem: Olesa 2 - Reus 7 / Sferic 6 - Olesa 0

Olesa 2 - Reus 7. Les jugadores olesanes ho fan fet tant bé com sabien, però el Reus ho ha fet millor. De totes maneres gairebé tots els gols del Reus s'han aconseguit en 2 minuts de desconcert del nostre equip.
I això que el partit ha començat amb un gol inicial de l'Aitana que donava esperances a les jugadores locals, però poc desprès el Reus assolia l'empat. Aquest empat a 1 ha aguantat fins a 5 minuts del descans, on en un tram de 3 minuts escassos, el Reus s'ha disparat al marcador en una serie de contratacs consecutius que ha agafat a les olesanes amb la guardia baixa, i a la Bea ben sola. 1-6 al descans.
A la represa, la situació s'ha calmat, i tot i la lluita intensa a la pista el marcador no s'ha mogut fins 5 minuts del final, on l'Oliva (crec) ha aprofitat un batibull a l'area petita del Reus. FInalment, i quan el partit s'acabava, l'Helena en un contracop aconseguia el resultat definitiu de 2-7. Quedaven 4 segons.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Natalia Muñoz, Oliva Segura, Paula Cara, Clara Segura i Aitana Laraña.

A la pagina de Hoquei Base Femení teniu, com sempre, un excelent recull fotogràfic: Aquí

Per la tarda tocava jugar contra l'Sferic, per recuperar un partit ajornat:

Sferic 6 - Olesa 0. La veritat es que l'equip Minifem d'Olesa, li ha tocat començar la temporada amb dos dels equips més forts. I han fet tot el que han pogut.

Les jugadores de l'Olesa han lluitat i han donat la cara davant d'un Sferic que ha estat superior i està acostumat a jugar en una pista de parquet.
Cal comentar també que l'Olesa a més del cansament motivat per jugar en una pista d'aquestes característiques ha notat també el cansament del partit del matí davant del Reus. S'ha lluitat fins a l'últim moment però no hem pogut superar un Sferic que, com he comentat anteriorment, ha estat superior en tot el partit. Un resultat just i un gran esforç per part de les jugadores de l'Olesa que en cap moment han baixat la guàrdia. Destacar també la gran actuació de la portera Bea que ha salvat en diverses ocasions gols gairebé cantats.