dissabte, 8 d’octubre del 2011

Minifem: Olesa 2 - Martinenc 5

Si el resultat fos funció de l'esforç realitzat per les jugadores, us puc ben assegurar que seria molt més igualat. Gran partit de les jugadores locals, davant un equip amb jugadores una mica més grans, i molt rapides en l'acció de joc.

Això ha fet que les olesanes tinguessin que esforçar-se molt per controlar el joc, fent pressió per tota la pista, i recuperant una i altra vegada les boles que perdien. El primer gol, al primer minut de joc, ha estat a causa d'un rebot mort que ha quedat a l'area petita quan la Bea ja era a terra, i que la jugadora del Martinenc ha rematat implacablement. Quatre minuts més tard, en una jugada de contratac feien el segon (0-2). La reacció de les olesanes ha estat fulminant, i 20 segons més tard, aconseguien un gol gracies a l'Aitana en una jugada poc ortodoxa, al rebotar-li una pilota en una centrada de la Clara des del fons.

Les jugadores del Martinenc han apretat i abans del descans, s'escaparien amb 2 gols més deixant un preucupant 1-4.

A la segona part les olesanes han fet una gran tasca defensiva, mentre seguien pressionant tot el camp, i han estat un veritable corcó per les jugadores de la capital, tant la Nerea, com la Paula i la Natalia s'han mostrat més solides en defensa del que fins ara havien demostrat, aturant molts dels contracops martinencs. A 6 minuts del final, l'Oliva ha escurçat distancies en un bon contracop en que ha acabat driblant la portera, i a manca de 3 minuts, les jugadores del Martinenc han sentenciat amb el 2-5 definitiu.
Molt bon partit el vist avui, en la que les aficions dels dos equips, al marge del resultat, han disfrutat molt.

Alineació Olesa: Bea Perez (p), Clara Segura, Aitana Laraña, Oliva Segura, Nerea  Vazquez, Paula Cara i Natalia Muñoz.

Amb aquest partit, el Martinenc es classifica per la fase final de la Copa de la Lliga, on l'acompanyaran el Bigues i Riells A, Sferic Terrassa, Reus Deportiu, Palau Plegamans (crec), i las "jefas" actuals del Minifem: el Mataró.