diumenge, 30 d’octubre del 2011

2ª Catalana: Vilanova 4 - Olesa 5

Només una dada: A manca de 12 minuts pel final, el resultat era de 4-1 per el Vilanova, que fins el final ha anat sempre per davant al marcador, en un partit molt emocionant a les Casernes.

I es que les jugadores del Vilanova s'han posat les piles. Contratacs molt perillosos, i unes olesanes molt aturades al primer temps, junt amb una portera del Vilanova molt inspirada, han fet que el partit fos molt igualat.

Ha començat marcant el Vilanova al minut 10 en una contra ben resolta, amb castanya de Tot Sants inclosa que no ha pogut aturar l'Ariana. Per sort la Marina, poc abans del descans, ha aconseguit rematar un rebot de la portera per deixar l'empat al marcador.

A la segona part, les coses s'han complicat molt per les olesanes. Una serie de contracops seguits de les jugadores del Garraf, que deixaven a l'Ariana mig venuda han propiciat que el Vilanova marxès en el marcador fins al 4-1 del minut 8. Quan semblava que les olesanes podien entrar en la dinàmica negativa, ha arribat la remuntada. Inicialment gracies a un penal que ha executat la Gemma, que tot i que ha aturat la portera, ha tingut temps de recollir el rebot i clavar la bola per sota quan aquesta encara s'estava posicionant. Poc desprès l'Alba aprofitava una passada a l'area petita en mig d'un batibull de patins i estics. La Marina poc desprès clavava una palada per l'escaire igualant el marcador. I a manca de 5 minuts, altre cop l'Alba Soler posava per davant a les olesanes, per desesperació de les jugadores locals, que en els darrers moments s'han abocat a per l'empat sense exit.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz, Alba Soler (2), Gemma Cortes (1), Marina Montaño (2), Alba Basil, Silvia Porterias i Cèlia Grivé.

Gols: 1-0 (10:55), 1-1 (Marina, 17:34). 2ª Part: 2-1 (2:22), 3-1 (5:25), 4-1 (6:31), 4-2 (Gemma, 7:37), 4-3 (Alba S., 8:07), 4-4 (Marina, 11:55), 4-5 (Alba S., 14:11).