dissabte, 8 d’octubre del 2011

2ª Catalana: Vilanova 1 - Olesa 4

L'Adrià donant les ultimes instruccions

Bon partit de les olesanes a Les Casernes davant un bon rival. El partit he enganxat les jugadores mig adormides ja que han hagut de matinar per jugar el partit. Si bé les olesasanes, amb un gol de la Silvia al minut 3 han començat a encarrilar el partit, les vilanovines s'han esforçat en posar les coses dificils. A les olesasanes els costava trobar com rematar les jugades d'atac, fins que a 5 minuts del descans, la Laura aconseguia el segon gol. Ja més despertes, l'equip verd (oops!, els dos equips son verds, però al Vilanova li ha tocat jugar de negre), vull dir, l'equip olesà feia el tercer gol a 40 segons pel só de la sirena, i el segon de la Silvia a la seva conta particular.
A la represa, les jugadores visitants s'ha confiat en el marcador favorable, i s'han tornat a relaxar, veient-se un partit poc lluit. Pocs encerts, fins que la Silvia a 7 minuts del final feia el seu hat-trick particular. Amb el 0-4, les vilanovines s'han espabilat millor, i aconseguien reduir distàncies dos minuts més tard, establint el resultat definitiu.

Avui encara no es podia incorporar la nova portera de l'equip, i altre cop s'ha posat sota els pals la jugadora de camp Cristina Gramunt, i se n'ha sortit prou bé.

Alineació Olesa: Cristina Gramunt (p), Silvia Porterias (3), Laura de la Cruz (1), Gemma Cortes, Alba Soler, Cèlia Grivé, Marina Montaño i Alba Basil.

Per cert: S'han classificat per la fase final de la Copa de la Lliga!!!!! Que creiem que es realitzarà el proper cap de setmana a Cerdanyola. Haurem de veure com queden el quadrants.