dissabte, 22 d’octubre del 2011

2ª Catalana: Olesa 8 - Arenys de Mar 5

Partit dominat per les olesanes, però amb un Arenys de Mar amb una "contra" molt perillosa i efectiva, i en la que cal destacar el debut de la nostre nova portera, l'Ariana, amb una molt bona nota.

Com en el partit de la setmana passada, eren les olesanes les que portaven l'iniciativa del joc, però l'Arenys de Mar estava més actiu que la setmana passada, i les seves arribades a l'area portaven perill molts cops. Així, el primer gol de la Marina en una bona rematada al segon pal, era contestat rapidament per l'Arenys amb el 1-1 quan portavem 4 minuts. 30 segons més tard, la Gemma tornava a posar per davant a l'Olesa amb fort tret ras de fora l'area que s'escolava sota la portera visitant. La rèplica de l'Arenys s'ha produit 1 minut més tard. Era el 2 a 2 i portavem 6 minuts.
A partir d'aquest moment, les olesanes han tancat millor les seves files sense baixar la pressió a tot el camp i això ha permès crear forces ocasions que han repercutit en el marcador. Un altre gol de la Marina rematant al segon pal i poc desprès la Gemma, de penal, avançaven les locals. Poc desprès arribava la primera falta directa per acumulació de faltes de l'Arenys de Mar, que s'ha mostrat tot el partit molt contundent en defensa (una mica massa), en el que creiem que fins i tot l'arbitre estava astorat per la quantitat de faltes generades (14 a la primera part).
La falta directa no ha pogut ser transformada per la Gemma, però abans del descans, la Marina i l'Alba Soler establirien un resultat tranquilitzador al descans (6-2).
A la represa, arribava un penal a l'area de l'Arenys per un bloqueig a l'area. El llençament impecable de la Silvia per l'escaire ha fet el 7-2. Pocs minuts desprès ha arribat una falta directa "directa" quan s'escapava la Gemma. La falta no pogut ser transformada per l'Alba Soler, però un minut més tard arribava una nova oportunitat, amb una nova falta directa (aquest cop per acumulació), que tampoc ha sabut transformar la Gemma. En canvi, l'Arenys de Mar ha clavat un fort tret ras des de fora a l'area que s'ha colat sota l'Ariana, acostant el marcador (7-3), i només portavem 5 minuts de la 2ª part.

Una internada de la Gemma per l'esquerra, uns minuts més tard, el xut de la qual era aturat per la portera de l'Arenys, podia ser rematat per la Laura que tornava a posar distància al marcador. Poc desprès, l'Arenys de Mar aconseguia rematar una excelent bolea tornant a acostar el marcador, i un minut més tard arribava la desena de l'Olesa. L'Ariana s'estrenava amb les directes, i amb bona nota, aconseguint desviar el tir de la davantera del maresme.

Finalment, en l'execució d'una falta a la frontal de l'area, l'Arenys de Mar ha establert el 8-5 definitiu, en un tram final, en el que les olesanes han baixat el ritme, confiades en un marcador favorable.

Alineació Olesa: Ariana Jimenez (p), Laura de la Cruz (1), Silvia Porterias (1), Gemma Cortés (2), Alba Soler (1) -cinc inicial- , Marina Montaño (3) i Cèlia Grivé.

Gols: 1-0 (Marina, 3:30), 1-1 (4:32), 2-1 (Gemma [P], 4:49), 2-2 (5:48), 3-2 (Marina, 7:10), 4-2 (8:54), 5-2 (Marina, 11:22), 6-2 (Alba S., 15:06). 2ª Part: 7-2 (Silvia [P], 1:20), 7-3 (4:36), 8-3 (Laura, 5:37), 8-4 (9:59), 8-5 (16:20).