dissabte, 15 d’octubre del 2011

2ª Catalana - Copa Lliga: Olesa 1 - Piera 4

Partit molt treballat per les olesanes, que no han pogut amb la major experiència de les jugadores del Piera. Demà ens tocara jugar per la tercera plaça amb l'Arenys de Mar que ha estat escombrat pel Girona (13-0).

I això que ha començat marcant l'Olesa al minut 5 gracies a la Gemma, que ha rematat en semifallada una passada de la Silvia des del fons. De totes maneres, tot i que les nostres jugadores s'han emprat a fons, no podien contenir els forts atacs pierencs. Cinc minuts més tard empataven , i al cap de 5 minuts més es posaven per davant amb una castanya per l'escaire imparable. Amb aquest 1-2, s'arribava al descans.

Els atacs olesans si bé sovintejaven, mancaven de definició als metres finals. A manca de 13 minuts, el Piera ha enganxat una bolea impressionant, i a 6 minuts del final la Saray culminava un contratac, que la Cristina no ha pogut aturar, i això que ha estat molt encertada durant tot el partit, i es que tots els gols del Piera eren imparables.

Només remarcar que les nostres jugadores han posat el cor allà on no arribava la tècnica i l'experiència del Piera. Tampoc no ens ha acabat d'agradar les 4 faltes que s'ha mengat l'arbitre, quan el Piera ha arribat a les 9 (que ha aguantat els 10 ultims minuts sense acumular-ne cap més). No per decidir el partit, però si per aplicar una certa justicia al vist en el partit.

Felicitar les jugadores del Piera també, que aniran de cap a 1ª Catalana, juntament amb el Girona. Son dos equips que passaran per 2ª sense despentinar-se gaire (espero equivocar-me), però la realitat es que estan a un altre nivell.

Alineació Olesa: Cristina Gramunt (p), Gemma Cortes, Laura de la Cruz, Silvia Porterias, Alba Soler, Marina Montaño, Alba Basil i Cèlia Grivé.