dissabte, 17 de setembre del 2011

Partit de pretemporada amb el Vilanova

Aquesta tarda s'ha disputat un partit amistós entre les jugadores olesanes i l'equip de 2ª Catalana del Vilanova, acabant amb un resultat de 7-1.

El partit ha estat molt tranquil i un pel desequilibrat, ja que les olesanes han jugat a estones amb algunes de les proximes titulars del Nacional Catalana i es notava l'experiencia, fet que posava dificils les coses a les vilanovines per arribar en condicions a la porteria de la Marta Arnau.

Les olesanes també han desaprofitat bastantes ocasions de gol (la portera vilanovina no els ho ha posat facil, també s'ha de dir), i es evident que encara estan lluny d'aconseguir el rodatge que haurà d'aportar la competició a partir de la setmana que ve.

Per les jugadores olesanes aquesta era l'unica oportunitat que tenien de jugar un partit abans de començar la Copa de la Lliga. La Laura i la Gemma (lesionades), i la Marina no han pogut jugar, així com la nova portera del 2ª Catalana (que ja us presentarem com es mereix), ja que encara li manca una mica d'experiència.

Les vilanovines han aportat un equip molt jove i que encara li manca rodatge, tot i que també han tingut unes quantes ocasions que no han pogut resoldre convenienment fins a les acaballes del partit amb un gol i un pal a 4 minuts del final.

Per l'Olesa han jugat: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt, Alba Soler, Helena Oleart, Lara Jaime, Alba Basil, Cèlia Grivé i Silvia Porterias.