dissabte, 24 de setembre del 2011

Nacional Catalana: Palau 4 - Olesa 3

Partit vibrant a Palau, on les olesanes han arribat amb avantatge al marcador al descans. Les noies del palau no han pogut resoldre fins els ultims minuts.

Partit que les olesanes encaraven amb un cert respecte, davant les campiones de l'any passat de la categoria. Les palauenques es presentaven sense algunes de les seves figures com la Laura o la Berta, però presentaven un bon equip, que durant tot el partit han pogut ser contigudes per les olesanes en una defensa zonal quel els donava dificultat per penetrar, i que els hi ha costat a les locals un parell de passivitats.

El primer gol local ha estat fruit d'una errada al mig de la pista al perdre una innocent pilota que ha provocat un contratac del Palau en el que la Marta no ha pogut fer res. Aquest gol, però ha estat rapidament contestat per les olesanes que en una bona jugada de combinacions a l'area local la Txell aconseguia batre la Carla Pisa. Era el 1 a 1 i ens trobavem al minut 3.

La tònica del partit ha estat sempre molt similar. Les jugadores del Palau amb un bon toc de pilota fent rodar molt la bola, com ens tenen acostumats, mentre que les olesanes mostraven un joc molt més vertical que generava més ocasions, però també més perdues de pilota. Dos estils de joc que donaven color al partit.

Un xut llunya de la Sandra Bernal, que botava just a sota de la Marta donava altre cop avantatge a les locals. Com ha passat anteriorment, aquest gol ha estat contestat rapidament per l'Olesa, que un minut més tard aconseguia gracies a una bona picada de l'Helena a un xut de la Lara, despistar la portera local. Era el 2 a 2 i portavem 9 minuts. I poc abans d'arribar al descans, una altre excelent combinació dins l'area local, donava altre cop a la Txell la possibilitat d'avançar a les olesanes amb un 2-3, amb que s'arribava a la fi del primer temps.

A la segona part el Palau, ha apretat una mica el ritme, tot i que les olesanes aguantaven bé. El gol de l'empat ha arribat als dos minuts en un bon tret de la Daniela Membreño molt escorat que ha tocat el pal i ha entrat a dins, per l'unic forat que no podia tapar la Marta. El gol final de la victoria arribaria al minut 10 de la segona part. Tant les olesanes com les jugadores Palau han continuat provocant jugades de perill que les porteres s'encarregaven de fustrar fins al final del partit. Cap equip ha arribat a les 10 faltes, en un arbitratge correcte del col.legiat Masdeu, en un partit poc complicat.

Alineació Olesa: Marta Arnau (p), Cristina Gramunt, Lara Jaime, Txell Ventura (2), Helena Oleart (1) -cinc inicial-, Gemma Cortes i Silvia Porterias.

Alineació Palau: Carla Pisa (p), Elisabet Gurri, Ariadna Pujalt, Daniela Membreño, Carla Masclans, Sandra Bernal, Mª Teresa Rosique i Laura Vicente (p).

Gols: 1-0 (1:50), 1-1 (Txell, 2:20), 2-1 (6:28), 2-2 (Helena, 8:01), 2-3 (Txell, 18:54). 2ª Part: 3-3 (1:33), 4-3 (9:55).