dijous, 29 de setembre del 2011

L'Ariana, una portera singular


Fa uns dies, vau veure com des del club demanavem amb urgencia, i una certa desesperació ,una portera pel nostre equip de 2ª Catalana. Cridavem a tots els vents, però erem conscients que seria dificil a aquestes alçades trobar una portera. I resulta, que buscavem a fora el que teniem dins.

Us presentem a l'Ariana, per més detalls, mare d'un dels jugadors prebenjamins del club Olesa Patí, es a dir, no es precisament una Sub16. Una noia que sempre s'havia mostrat molt engrescada en totes les activitats del club, dinàmica i arrauxada...., però tant com per posar-se davant una porteria d`'hoquei!!!.

La sorpresa que hem rebut al club per aquest oferiment es molt gran. Ella ja sap el pà que s'hi dona en aquest lloc, però veient la seva entrega en els entrenaments, ens mostra una portera que apunta molt bones maneres. No podiem passar l'oportunitat de fer-li una petita entrevista.

Hola Ariana, la primera pregunta es obvia. Com et vas decidir a fer de portera?
De fet, ja tenia contactes amb l'hoquei abans que el meu fill comencès a jugar. Un cusí meu ja jugava a hoquei i porto bastants anys veient partits. O sigui que el cuc ja ve de temps. Mai havia tingut una oportunitat de jugar, fins ara, que quan vaig veure la crida, m'hi vaig oferir sense pensar-m'ho gaire. Soc una mica arrauxada per aquestes coses.

Ara que ja has patit els “pilotassos”, es com et pensaves?

El que no m'esperava es que es sués tant sota les proteccions, però apart d'aquest fet, em pensava que em faria més por, i en canvi m'hi trobo a gust, encara que, de moment, segueixo tancant els ulls molts cops,..(riu).
De moment no he fet cap parada, son les boles que es paren soles quant xoquen amb les guardes (torna a riure), i les altres van cap dins.

Desprès dels entrenaments que portes, ja et veus amb cor de debutar?
Siiiiiii.

Ja ets conscient que seràs la “mama” de l'equip?
Això ja ho tinc assumit i no tinc cap problema. Amb algunes jugadores ens portem 20 anys, però tinc l'esperit tant jove com elles i això es el que conta (nota entrevistador: i jo en dono fe).

Com veus l'equip?
Molt bé. Soms conscients que farem el que podrem, però hi ha moltes ganes.

Molta sort Ariana, a tu i a l'equip.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi .
Segur que amb les ganes que poses i lo valenta que ets, arribaras a ser una gran portera.
Molta sort i sobre tot passa-t'ho bé.

mestres ha dit...

Felicidades Ari por todas las ganas que le estas poniendo , para nosotr@s a sido un placer recibirte para formar la parte principal de cualquier equipo , como es la portera

Anònim ha dit...

Ei Ariana, molta sort en la teva nova etapa de la teva vida, mai es tard per comença.
Enhorabona i felicitats, aqui tens una nova seguidora.
Esther

La Bicha BCN ha dit...

Moltes gracies pels anims!!!